Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets curacao
Email

Chogogo Resort Curacao

Het Chogogo Resort op Curacao is een heerlijke vakantieplek waarbij je in appartementen of bungalows je vakantie door kunt brengen. Deze appartementen en bungalows zijn in de stijl gebouwd welke karakteristiek is voor Curacao en haar omgeving. Het resort ligt op circa 5 minuten lopen van het welbekende Jan Thiel strand, waar je tevens een aantal restaurants en beachclubs kunt vinden.

Chogogo Resort: Populair en goed beoordeelt resort op Curacao

Het resort is goed beoordeelt, wanneer we op dit moment de zoover beoordeling bekijken dan zien we een mooie beoordeling van een 8,5. Dit betekent dat je hier met een gerust hart naar toe kunt gaan om een fijne en zonnige vakantie op Curacao door te brengen.

Kenmerken Chogogo Resort Curacao

  • Afstand tot het centrum van Willemstad: ca. 10 kilometer
  • Dichtstbijzijnde supermarkt: ca. 250 meter van het resort (supermarkt heet Tweel)
  • Dichtstbijzijnde strand: ca. 200 meter van het resort
  • Afstand tot het vliegveld van Curacao: ca. 22 km
  • Aantal verblijven: 120 stuks
  • Aantal zwembaden: 3, waarvan 1 kinderbad

Chogogo Resort Arke

Je kunt het Chogogo Resort boeken bij Arke.nl. We behandelen graag de keuzes welke je bij Arke hebt wanneer je een vakantie op het Chogogo Resort op Curacao gaat boeken.

Logies

Je kunt enkel op basis van Logies een vakantie boeken bij dit resort. Dit betekent dat je alleen de overnachting en het vervoer boekt bij de vakantie.

Keuze vliegmaatschappij

Je kunt er bij Arke voor kiezen met welke vliegmaatschappij je naar Curacao wilt vliegen. Je kunt namelijk met KLM of met Arkefly hiernaartoe vliegen. Normaliter ben je met Arkefly (een stuk) goedkoper uit, dit komt mede door het feit van Arke en Arkefly onderdeel zijn van TUI, waardoor een combinatie van beide een voordeel oplevert waar ook u gebruik van kan maken!

Accomodaties bij Arke

Je kunt bij Arke kiezen uit appartementen of bungalows. Deze accommodaties kunnen verschillen van grootte. Zo kan je 1 kamer appartement boeken tot en met een 4 kamer bungalow. Met een 1 persoon per accommodatie tot en met 6 personen per accommodatie.

Vervoer tussen vliegveld en resort

Het vervoer tussen het vliegveld en het resort is in de reis inbegrepen. Eenmaal op Curacao aangekomen hoef je dus geen taxi of bus te zoeken welke je naar het resort kan brengen, maar kan je opzoek gaan naar de reisbegeleider op Curacao welke voor Arke actief is.

Vliegtickets curacao

Boek nu de goedkoopste vlucht: