Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
arkefly vliegtickets curacao
arkefly

Arkefly Curacao

Velen denken dan een reis naar de Carribean niet voor hen is weggelegd vanwege de hoge kosten, maar dit is al lang niet meer het geval. Met Arkefly naar Curacao vliegen kan tegenwoordig al voor hele aantrekkelijke prijzen, iets wat ervoor zorgt dat steeds meer gezinnen dit prachtige eiland kunnen ontdekken!

Boek je vliegtickets bij Arkefly

Vlieg met Arkefly naar Curacao

Met Arkefly vliegt u eenvoudig vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol naar Curacao International Airport, de luchthaven van Curacao die gelegen is in Hato. Wanneer u hier landt bent u ook zo in het centrum, Hato ligt namelijk maar zo'n 11 kilometer van de hoofdstad Willemstad. Het ligt aan de noordwestelijke kant van het eiland. Tegenwoordig zijn er al vluchten met Arkefly naar Curacao vanaf zo'n 550 euro. Er vertrekken dagelijks diverse vluchten naar dit prachtige eiland. Er zijn vluchten met of zonder overstap. Wanneer u met Arkefly vliegt en u geen overstap hoeft te maken, dan duurt de vlucht ongeveer 9 uur. Soms vindt er een overstap plaats op het eiland Aruba.

Curacao; gelegen te midden van de Caribische Zee

Curacao ligt in de Caribische Zee, ten noorden van het vasteland van Venezuela. Samen met de andere eilanden Aruba en Bonaire vormt het de welbekende ABC-eilanden. Curacao bestaat uit twee eilanden; het eiland Klein Curacao, dat zo'n tien kilometer ten oosten van Curacao ligt, behoort namelijk ook nog tot Curacao. Curacao telt zo'n 140.000 inwoners en er wordt afwisselend Nederlands en Papiaments gesproken. Met Nederlands kunt u zich echter vrijwel overal op het eiland prima redden. Ideaal voor Nederlandse vakantiegangers dus!

Controleer de beschikbaarheid van de vluchten

Zon, zee en strand... het hele jaar door

Curacao is een populaire winterbestemming onder Nederlanders, en dat is ook niet zo gek gezien het klimaat. Het eiland trekt jaarlijks duizenden toeristen met name vanwege het zeer aangename klimaat. Curacao kent een tropisch klimaat, de gemiddelde temperatuur ligt rond de 26 graden en er is sprake van veel zon en weinig regen. Over het algemeen wordt het niet kouder dan 20 graden en niet warmer dan 30 graden. Omdat het een eiland is, is er altijd een heerlijk verkoelend zeebriesje aanwezig wat het weer nog aangenamer maakt en zorgt voor de nodige verkoeling tijdens de vele warme zonnige dagen die het eiland kent.

De Ideale bestemming

Curacao is het zeer zeker waard om eens door u bezocht te worden. Het heerlijke klimaat, de gastvrije bevolking, de mooie witte stranden en de prachtige onderwaterwereld zijn een aanrader voor iedereen en het eiland heeft werkelijk elke vakantieganger iets te bieden. Bekijk daarom snel de mogelijkheden die Arkefly u biedt en vlieg voordelig en eenvoudig met Arkefly naar Curacao!

Bezoek de website van Arkefly

arkefly vliegtickets curacao

Wie denkt aan Curacao, denkt aan zon, zee en witte stranden. Voor een zorgeloze relaxvakantie is dit prachtige eiland op de Nederlandse Antillen dan ook een echte topbestemming. Naar Curacao kan je met de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Arkefly.

Met Arkefly naar Curacao

De reisorganisatie TUI Nederland is gespecialiseerd in zonnige vakanties en haar eigen luchtvaartmaatschappij Arkefly brengt dan ook elke dag van de week Nederlanders naar hun vakantiebestemming. Een daarvan is het prachtige eiland Curacao, gekend voor zijn altijd zonnige klimaat en zijn ontspannen sfeertje. Wie de natte koude seizoenen in Nederland beu is, kan kiezen voor Curacao.

Wat zijn de temperaturen op Curacao?

Op Curacao kan je het hele jaar door rekenen op warme temperaturen. De gemiddelde temperatuur varieert van 24 tot 27 graden, met uitschieters tot 33 graden in de maanden mei tot en met september. Liefhebbers van warmte, lekker luieren en een mooie natuur vinden op dit eiland alles naar hun zin. Het aantal zonuren per dag is gemiddeld acht a negen uren.

Hoelang is het vliegen naar Curacao met Arkefly?

Elke dag van de week biedt Arkefly rechtstreekse vluchten aan. Een vlucht naar deze zonnige bestemming bedraagt ongeveer 9 uur. Je moet er wel rekening mee houden dat Curacao in de Atlantische tijdzone GMT -4 ligt. Dit betekent dat het er 's winters vijf uur vroeger is dan in Europa en in de zomertijd zes uur.

Vanaf welke luchthaven vliegt Arkefly naar Curacao?

Je kan met Arkefly naar deze prachtbestemming vertrekken vanaf de luchthaven van Schiphol Amsterdam. Op Curacao kom je aan op Hato Airport, niet zo ver van de Willemstad, die ook de hoofdstad van het eiland is. Een vliegticket naar Curacao kan je online kopen op www.arkefly.nl en kost ongeveer 600 a 700 euro heen en terug.