Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
arkefly vliegtickets bonaire

Arkefly Bonaire

Het Caribische eiland Bonaire is het op een na grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen en heeft het minste aantal inwoners van de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao). Een zo lage bevolkingsdichtheid laat genoeg ruimte over voor de natuur en dat is precies waardoor Bonaire zo'n prachtige vakantieplek is. Zwemmen en snorkelen doet u in de blauwe, warme Caribische Zee en de flamingo's bij het Gotomeer zijn een plaatje om te zien.

Boek je vliegtickets bij Arkefly

arkefly

Prijs

U boekt bij Arkefly al een vlucht naar Bonaire vanaf ongeveer €500. Net als bij alle andere bestemmingen is het handig om goed te kijken naar de prijzen. Die kunnen namelijk behoorlijk verschillen, afhankelijk van de klasse waarin u reist, uw vertrekdag en uw verblijfsduur.

Aankomst

Na uw vlucht met Arkefly naar Bonaire komt u aan op de luchthaven Flamingo International Airport. Dit vliegveld ligt in het westen van het eiland, op maar een paar kilometer afstand van de hoofdstad van Bonaire, Kralendijk. Dat betekent dus geen lange transfertijd, zodat uw vakantie snel écht kan beginnen.

Controleer de beschikbaarheid van de vluchten

Afstand en duur

De afstand tussen Schiphol en Bonaire bedraagt ongeveer 7.800 kilometer. De vluchttijd voor een non-stop vlucht zoals die van Arkefly naar Bonaire is ongeveer 11 uur. Dankzij het gunstige tijdsverschil kost de heenreis u echter minder: in de zomer slechts 5 uur en in de winter 6 uur. Door het tijdsverschil kunt u dus na aankomst op Bonaire nog een paar uur genieten van de heerlijke temperatuur en het schitterende uitzicht.

Bagage

U kunt zelf kiezen hoeveel bagage u wilt meenemen op uw vlucht met Arkefly naar Bonaire. Voor 20 kilo ruimbagage betaalt u slechts €8 per vlucht, voor 30 kilo ruimbagage €20 en voor 40 kilo tuimbagage betaalt u €30 per vlucht. U kunt het gewicht verdelen over meerdere koffers en een koffer mag niet zwaarder zijn dan 30 kilo. Besluit u later om toch bagage mee te nemen? Dan kunt u via uw persoonlijke inlogpagina op www.arke.nl nog uw bagage reserveren. Ruimbagage bijboeken kan ook via uw reisbureau of bij het Arke Contact Center.

Bezoek de website van Arkefly

Handbagage

Uw handbagage voor uw vlucht met Arkefly naar Bonaire mag niet groter zijn dan 50x40x20 centimeter. Het gewicht is daarbij niet van belang, zolang u uw koffer maar zelf kunt opbergen in de bagagebakken bovenin het vliegtuig. Ook meerdere stukken handbagage is geen enkel probleem, zolang de totale afmeting maar niet meer is dan 50x40x20 centimeter.

arkefly vliegtickets curacao