Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets curacao
Email
air berlin

Air Berlin Curacao

Curacao is al jaren een populaire vakantiebestemmingen. Vele vliegmaatschappijen hebben dagelijkse vluchten naar het eiland in hun pakket, zo ook Air Berlin. Met Air Berlin naar Curacao vliegen betekent een goede vlucht waar comfort en gemak hoog in het vaandel staat. Air Berlin staat voor goede service waardoor de vlucht voor de passagiers zo relaxed mogelijk verloopt, eigenlijk waan je jezelf al tijdens de vlucht op vakantie.

Vliegen met Air Berlin naar Curacao

Air Berlin vliegt vanuit alle grote luchthavens in Duitsland rechtstreeks naar Curacao. Düsseldorf Airport is met zijn ligging van zo'n 40 kilometer van de grens het snelst te bereiken. Verder landinwaarts zijn de luchthavens van Hamburg en Frankfurt andere opties die met de auto bereikbaar zijn. Wanneer je vanuit Duitsland met Air Berlin naar Curacao vliegt ben je ongeveer 9 uur onderweg.

De service van Air Berlin

Air Berlin is een maatschappij die vooral bekend staat om zijn goede service en prettige sfeer tijdens het vliegen. Tijdens lange vluchten zoals die naar Curacao heb je in het vliegtuig de beschikking over kwalitatief goede maaltijden en een entertainment systeem met films, series en muziek. De maatschappij heeft een optie om voor de vlucht online in te checken, op deze manier is het niet nodig om in lange rijen te gaan staan om een boarding pass op te halen. Wanneer je met alleen handbagage vliegt kun je zelfs direct door de douanecontrole lopen.

De prijs van de vlucht

Een vlucht met Air Berlin naar Curacao is te boeken in verschillende klassen. In de goedkoopste klasse zijn er tickets al vanaf €180. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met een aantal voorwaarden als bijbetalen voor omboeken, meer betalen voor ingecheckte bagage en geen voorrang bij het instappen van het vliegtuig. Daarnaast zijn er nog twee andere klassen met uiteenlopende prijzen en de Business Class. Een "One-Way-Ticket" voor de Business Class naar Curacao kost rond de €800, maar hier zit je uiteraard in een ruime comfortabele stoel en zijn er heerlijke warme maaltijden te krijgen.

Aankomst op Curacao

De vlucht van Air Berlin naar Curacao komt aan op het vliegveld nabij Willemstad, de hoofdstad van het eiland. Hier aangekomen ga je met een busje naar de terminal waarna de vakantie kan beginnen. Bij het vliegveld staan veel taxi's en bussen, maar ook staan hier de busjes die gasten van bepaalde hotels ophalen.

Lees ook het artikel over vliegmaatschappij: Air Berlin

U vertrekt uit Berlijn voor uw Air Berlin Curacao vlucht om kwart over tien in de ochtend. Dat wil zeggen dat u wanneer de vlucht eenmaal onderweg is, al toe bent aan de lunch. Hoewel het bijna twaalf uur gaat duren voordat u aankomt zijn de comfortabele, stoelen de garantie voor een aangename tijd.

Aankomst

De aankomst op Curacao is vijf over acht in de avond. Na te hebben genoten van een maaltijd aan boord van het vliegtuig hebt u nog niet echt trek, dus tijd genoeg voor het inschrijven in uw hotel. De gezelligheid van de avond op Curacao begint pas. Geniet van het tropische nachtleven.

Het vliegveld

Strategisch gelegen tussen Noord en Zuid Amerika en dicht bij de Venezolaanse kust is het Curacao Hato International Airport een belangrijk en aantrekkelijk vliegveld voor zowel passagiers als goederen voor de Zuidelijke Caraibische regio. Van hier uit kunt u reizen naar de eilanden van de Nederlandse Antillen maken, maar ook naar andere landen in de regio.

Prijs en klimaat

De prijs van een retourvlucht voor een persoon is circa €1000, waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Deze prijs is zonder kortingen of premies. Er is nog een goede reden om juist deze vlucht te boeken. In de zomer is Curacao een heerlijk vakantieland omdat er ondanks het tropische klimaat bijna altijd een frisse bries waait, die verkoeling brengt.

Thuisvlucht

Na een week op het eiland, als u geen verlenging geboekt heeft, gaat u uitgerust weer aan de thuisvlucht beginnen. Die vertrekt om vijf over tien en u komt aan in Berlijn om kwart over vier, de volgende dag. U rijdt dus ontspannen weer naar huis, niet in het donker.

Aan boord

Air Berlin presenteert met trots en genoegen de Air Berlin Curacao vluchten. Regelmatige vluchten van Duitsland naar het tropische Curacao. De service aan boord is erg goed, maar vooral rustig. U kunt deze vlucht ook boeken vanaf vliegveld Dusseldorf, dat voor Nederlanders heel goed te bereiken is met de auto, trein en bus.

Vliegtickets curacao

Boek nu de goedkoopste vlucht: