Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets tanger
Email
vliegtickets tanger
Foto's impressies

*1: Image by James Barker at FreeDigitalPhotos.net

Goedkope vliegtickets Tanger

De sfeervolle plaats Tanger ligt in het noorden van Marokko en heeft ongeveer 670.000 inwoners. Het is een moderne stad met een lange geschiedenis. Deze badplaats is al jaren een zeer populaire vakantiebestemming. Je kunt hier genieten van een heerlijke vakantie. Ga hier lekker een dagje naar het strand of shoppen in het centrum. In Tanger vind je diverse winkeltjes en een grote markt. Of ga lekker eten in een van de restaurantjes op het plein Place de France. Bijna dagelijks vertrekken er vluchten naar Tanger vanaf de luchthavens van Amsterdam en van Brussel.

Een compleet overzicht

Wil je ook graag eens naar Tanger? Dan vind je hier de meest goedkope vliegtickets naar Tanger. Wij bieden je een compleet overzicht van alle aanbieders. Dit zijn onder meer Cheaptickets, WorldTicketCenter, KLM, Tix en Vliegwinkel.

Luchthaven Tanger

De luchthaven Ibn Batouta ofwel Tanger-Boukhalef ligt vlakbij de plaats Tanger. De naam is afkomstig van de islamitische geleerde, Ibn Battuta. Deze airport verwerkt meer den 475.000 passagiers per jaar. Deze airport heeft twee start/landingsbanen. Er is er een van in gebruik. Vanaf het vliegveld bereik je de stad heel eenvoudig met een taxi. Ook kan je voor vertrek al een transfer regelen naar je vakantiebestemming.


Amsterdam Tanger

Vanaf Schiphol vertrekken er meerdere keren per dag vluchten naar Tanger. Dit zijn rechtstreekse vluchten. Je kunt hier naar toe vliegen met Corendon Dutch Airlines, Air Arabia Maroc en Royal Air Maroc. Het aanbod van vluchten naar Tanger is dus vrij groot. Ook als je op de korte termijn besluit om op vakantie naar deze plaats te gaan, dan kan je nog een vlucht vinden. De vlucht naar Tanger duurt drie uur en vijftien minuten.

Vliegvelden Brussel

Zowel vanaf Brussels Airport als Brussels South Charleroi Airport worden er vluchten naar Tanger aangeboden. Vanaf Brussels Airport zijn dit rechtstreekse vluchten van Royal Air Maroc, Air Arabia Maroc en Jetairfly. Deze laatste luchtvaartmaatschappij vliegt ook naar Tanger vanaf de luchthaven bij Charleroi. De vlucht naar Tanger duurt drie uur vanaf Brussel.

Vliegen vanaf Brussels Airport

Elke dag gaan er een tot drie vluchten naar Tanger van Brussels Airport in Zaventem. Dit zijn nonstop vluchten. Je maakt dus geen tussenstop. Als je de inchecktijd erbij optelt, dan ben je ruim vier uur onderweg.

Vliegen vanaf Brussels South Charleroi Airport

Zowel in het zomer- als het winterseizoen vertrekken er vluchten naar Tanger. In het winterseizoen is dit een keer per week. In het zomerseizoen, dat loopt van begin april tot eind oktober, zijn dit meerder vluchten per week.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Je kunt er ook voor kiezen om te vliegen naar Tanger vanaf Düsseldorf. Vooral als je dicht tegen de Duitse grens aan woont, kan dit een optie zijn. Vanaf de luchthaven in Düsseldorf gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Tanger. Je maakt hierbij dus een of meerdere tussenstops. Meestal zijn dit stops in Barcelona of Madrid. Als je vanaf Düsseldorf een vlucht naar Tanger boekt met een tussenstop, dan is het een tip om goed op de vertrektijden te letten. Het is natuurlijk het beste als deze op elkaar aansluiten. Als je erg lang op de volgende vlucht moet wachten, dan is dit natuurlijk zonde van je reistijd. Het is dan een betere optie om vanaf Amsterdam of Brussel een rechtstreekse vlucht naar Tanger te boeken.

Vliegtickets tanger

Boek nu de goedkoopste vlucht: