Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets nador
Email

Goedkope vliegtickets Nador

Marokko kent veel prachtige plaatsen, zoals Nador. Een zeer geschikte plaats om vakantie te vieren en heerlijk te ontspannen. Je kunt hier genieten van een zonnige strandvakantie aan zee. Verder kan je er een dagje op uit trekken en de prachtige natuur in het Rif ontdekken. Of maak een uitstapje naar de Spaanse stad Melilla.

Compleet overzicht

Wanneer je op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Nador, dan ben je hier op goedkopevliegtickets.net helemaal op de juiste plek. Wij geven je een compleet overzicht van de aanbieders van goedkope vliegtickets naar Nador. Vanaf meerdere luchthavens vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Nador. Zo kun je hier naar toe vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Düsseldorf.

Vliegveld Nador

De internationale luchthaven van Nador is redelijk klein. Het vliegveld ligt op twintig kilometer afstand van de stad Nador. Er is één terminal en één start/landingsbaan. Op het vliegveld vind je een aantal winkeltjes. Deze luchthaven verwerkt jaarlijks 750.000 passagiers. Vanaf de airport kun je de stad alleen met de auto bereiken. Zo kan je hier een taxi nemen naar de stad of een transfer regelen. Aangezien de luchthaven van Nador een internationaal vliegveld is vertrekken er vluchten naar vijftien bestemmingen in zeven landen. Verder wordt er ook naar binnenlandse bestemmingen gevlogen.


Vliegen vanaf Amsterdam naar Nador

Je kunt vanaf Schiphol en Rotterdam naar Nador vliegen. Vanaf Amsterdam vertrekken er meerdere keren per dag rechtstreekse vluchten naar Marokko. Dit zijn vluchten van Corendon Airlines, Royal Air Maroc en Air Arabia Maroc. De vlucht duurt drie uur en een kwartier.

Vliegen vanaf Rotterdam

Als je in de regio Den Haag of Rotterdam woont, dan kan je ook vanaf Rotterdam naar Nador vliegen. Transavia vliegt hier vanaf hier een keer per week naar toe.


Vliegen vanaf Brussel

Je kunt zowel vanaf Brussels Airport in Zaventem als vanaf Brussels South Charleroi Airport naar Nador vliegen. Beide luchthavens zijn vanaf Nederland goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Vooral als je in het zuiden van het land woont, is het een tip om te vliegen vanaf Brussel. Dit scheelt je al snel een uur aan reistijd.

Vliegen vanaf Brussels Airport

Vanaf het vliegveld Brussel bij Zaventem gaan er dagelijks één tot meerdere vluchten naar Nador. Dit zijn rechtstreekse vluchten, zonder een tussenstop. Vanaf Brussel vlieg je naar Marokko in drie uur. Wanneer je hier de inchecktijd bij optelt, ben je iets meer dan vier uur aan het reizen. De luchtvaartmaatschappijen die vanaf Brussels Airport vluchten aanbieden zijn Royal Air Maroc en Air Arabia Maroc.

Vliegen vanaf Brussels South Charleroi

Bijna elke dag vertrekken er in het zomerseizoen vanaf Charleroi vluchten naar Nador. Deze worden vooral aangeboden door lowbudgetmaatschappijen als Jetairfly en Jet4You. Het voordeel van deze luchthaven is, dat het er nog niet zo massaal is. je hoeft hier niet minutenlang naar de incheckbalie en de gate te lopen. Als je met de auto komt, dan kun je online al een parkeerplaats reserveren.

Düsseldorf Nador

Het is ook mogelijk om een vlucht naar Nador te boeken, welke vertrekt vanaf Düsseldorf. Meerdere keren per week gaan er rechtstreekse vluchten naar deze stad. Je vliegt dan met Royal Air Maroc. De vlucht duurt drie uur en een kwartier.

Vliegtickets nador

Boek nu de goedkoopste vlucht: