Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets marrakech
Email

Goedkope vliegtickets Marrakech

Wil je al jaren een stedentrip maken naar Marrakech? Dan vind je hier de meest goedkope vliegtickets naar Marrakech. Wij bieden je het meest complete overzicht van alle aanbieders.

Een geweldige stad

Marrakech is de tweede stad van Marokko. Het is echt een geweldige stad. Een bezoekje aan Marrakech is een must als je in Marokko op vakantie bent. Je waant je hier in het sprookje van duizend en een nacht. Deze stad is een mix van oud en nieuw, cultuur en ontspanning. Zo vind je hier de meest moderne trendy modeketens en traditionele winkeltjes. Maak hier een wandeling over de textielmarkt of de oude Medina. Ga hier lekker uit eten in een van de vele restaurantjes. Of verken hier de prachtige Menara- en Agdal tuinen.

Vliegveld Marrakech

Het vliegveld van Marrakech heet Menara International Airport. Deze airport ligt op ongeveer drie kilometer afstand van de stad af. Het is een grote en internationale luchthaven. Dagelijks komen er hier internationale en nationale vluchten binnen. Vanuit Nederland, België en Duitsland zijn dit vluchten van Jetairfly, Corendon Dutch Airlines, Ryanair en Transavia. Vanaf het vliegveld is het centrum bereikbaar met de taxi.


Vliegen vanaf

Vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Weeze vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Marrakech.

Vliegen vanaf Amsterdam naar Marrakech

Voor een redelijk lage prijs vlieg je al vanaf Amsterdam naar Marrakech. Het gehele jaar door vertrekken er vanaf de luchthaven Schiphol vluchten naar deze geweldige mystieke stad. Dit zijn vluchten van Transavia en Corendon Dutch Airlines. De vlucht naar Marrakech duurt drie uur en 55 minuten. Met de inchecktijd erbij opgeteld ben je dan ook bijna zes uur aan het reizen.

Vliegveld Eindhoven

Lowbudgetmaatschappij Ryanair biedt vanaf Eindhoven vluchten aan naar Marrakech. Een ticket kan je boeken bij een van de voordelige aanbieders die je op onze site vindt. Wanneer je een vlucht van Ryanair hebt geboekt, dan dien je online in te checken. Dit kan vanaf vijftien dagen tot vier uur voor vertrek. Je incheckkaart en instapkaart moet je dan uitgeprint weer meenemen naar het vliegveld. Als je deze niet hebt uitgeprint, dan dien je deze op het vliegveld te laten uitprinten. Dit kost je zestig euro.


Vliegen vanuit Brussel

Vanaf de beide vliegvelden van Brussel vertrekken er vluchten naar Marrakech. Vanaf Brussels Airport zijn dit vluchten van Royal Air Maroc, Jetairfly en Brussels Airlines. Lowbudgetmaatschappij Ryanair vliegt weer naar Marrakech vanaf Brussels South Charleroi Airport.

Brussels Airport

Vanaf deze luchthaven vertrekken er drie tot veer keer per week vluchten naar Marrakech. Vooral wanneer je in het zuiden van het land woont, is het handig om vanaf deze luchthaven te vertrekken. Je kunt vanaf deze airport rechtstreeks naar Marrakech vliegen. De vlucht duurt dan drie uur en 45 minuten.

Brussels South Charleroi Airport

Van maart tot en met oktober vertrekken er op maandag, woensdag en vrijdag vluchten van Ryanair naar Marrakech. Als je vanaf Brussel met Ryanair naar Marrakech vliegt, dan dien je online in te checken. Dit kan je vanaf vijftien dagen tot vier uur voor vertrek te doen. Ook moet je je instapkaart dan meenemen naar de luchthaven.

Vliegen vanaf Weeze

Ook vanaf Weeze vertrekken er vluchten naar Marrakech. In het zomerseizoen, dat loopt vanaf eind maart tot eind oktober, vliegt Ryanair hier twee keer per week naar toe. Ook hierbij geldt weer dat je je van tevoren online moet inchecken en je instapkaart dient mee te nemen.

Vliegtickets marrakech

Boek nu de goedkoopste vlucht: