Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets fez
Email

Goedkope vliegtickets Fez

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Fez, dan heb je deze hier zo gevonden. Hier vind je een duidelijk overzicht van de aanbieders van goedkope vliegtickets naar Fez.

Een heerlijke stedentrip Fez

Fez is een zeer geschikte bestemming voor het maken van een heerlijke stedentrip. Deze stad ligt in het noorden van Marokko. Het is één van de grootste steden van het land. Samen met Marrakech, Meknes en Rabat vormt deze stad een van de ‘vier koningssteden’. Fez werd al in 789 gesticht. Deze stad heeft dan ook een lange geschiedenis. Fez biedt je tal van mogelijkheden.

Zo kan je hier bezienswaardigheden bezoeken als de Karaouine moskee uit 859. Dit is een van de grootste moskeeën uit Marokko. Of maak een wandeling over de Souk Al Henna. Hier worden onder meer hennabladeren verkocht waar je je haar mee kunt kleuren. Verder vind je hier ook mooi aardewerk. Wil je tot rust komen? Bezoek dan een van de parken of tuinen in de stad. Verder kan je hier ook heel goed shoppen en uitgaan.

Vliegveld Fez, Fez-Saïss Airport

Fez-Saïss Airport is het vliegveld van Fez. Het is een vrij moderne internationale luchthaven waar jaarlijks meer dan 530.000 passagiers worden verwerkt. Deze airport heeft een landingsbaan. Het biedt vluchten aan naar achttien bestemmingen in zes landen in Europa.


De luchthavens

Vanaf de diverse luchthavens vertrekken er vluchten naar Fez. Zo kan je hier naar toe vliegen vanaf Amsterdam, Brussel en Weeze. De luchtvaartmaatschappijen die naar Fez vliegen zijn onder meer Corendon Dutch Airlines, Royal Air Maroc, Ryanair, JetairFly en Air Arabia Maroc.

Amsterdam Fez

Bijna dagelijks gaan er vluchten naar Fez. Wanneer je een rechtstreekse vlucht naar Fez hebt geboekt, dan vlieg je hier binnen drie-en-een-half uur naar toe. Vanaf Schiphol vertrekken er niet altijd rechtstreekse vluchten naar Fez. Zo kan het zijn dat je een tussenstop maakt in Brussel, Parijs of Casablanca. Hierdoor duurt de reis vaak een stuk langer. Zo kan het zijn dat je met Air France naar Parijs vliegt en vanaf hier weer verder reist naar Fez met Royal Air Maroc. Je bent dan meer dan acht uur onderweg. Met de inchecktijd erbij opgeteld, ben je dan meer dan tien uur aan het reizen.

Vliegen vanaf Brussel

Vanaf de beide luchthavens in Brussel vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Fez. Vanaf Charleroi zijn dit enkel vluchten van Ryanair en Jetairfly.

Vliegen vanaf Brussels Airport

Het gehele jaar door gaan er vanaf deze airport rechtstreekse vluchten naar Fez. In de zomermaanden kun je hier op woensdag en zaterdag naar toe vliegen met Jetairfly. In de wintermaanden vliegen onder meer Royal Air Maroc en Brussels Airlines hier heen. De vlucht duurt drie uur en tien minuten.

Vliegen vanaf Brussels South Charleroi

Van eind maart tot eind oktober bieden Ryanair en Jetairfly vluchten aan naar Fez vanaf de luchthaven van Charleroi. Vijf keer per week wordt er één tot meerdere keren per dag naar deze plaats gevlogen. De vluchten van deze luchtvaartmaatschappijen zijn vaak erg voordelig.

Vliegen vanaf Weeze

Ryanair biedt in het zomerseizoen vier keer per week vluchten aan naar Fez. Vooral als je in de buurt van Duitsland woont, is het een optie om vanaf hier naar Fez te vliegen. Bij de vluchten van Ryanair is het de bedoeling dat je online incheckt en je instapkaart en incheckbewijs uitgeprint meeneemt naar de luchthaven. De vlucht duurt drie uur en twintig minuten.

Vliegtickets fez

Boek nu de goedkoopste vlucht: