Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets casablanca
Email

Goedkope vliegtickets Casablanca

Goedkope vliegtickets naar Casablanca vind je heel eenvoudig via deze site. Wij bieden je het meest complete overzicht van aanbieders van goedkope vliegtickets naar Casablanca. Wie weet vlieg jij straks voor heel weinig geld naar deze sprankelende stad!

Een bruisende plaats

Casablanca ligt aan de Atlantische Oceaan. Het is de grootste stad van Marokko. Hier worden de Marokkaanse tradities gecombineerd met de moderne technologie. Het is dan ook een perfecte mix van modern en traditioneel. In deze bruisende plaats is altijd wel wat te zien en te doen. De ene dag kan je hier lekker luieren op het strand, terwijl je de volgende dag een cultureel uitstapje maakt. Bezoek hier de 3200 meter lange Moulay Youssef Pier of maak een wandeling door de straatjes en over de pleinen. Vooral het gebied rond de boulevard is erg mooi. ontdek hier het fantastische uitgaansleven in een van de barretjes of discotheken

Het vliegveld van Casablanca

Casablanca Mohammed V Airport is een redelijk modern vliegveld. De afgelopen jaren heeft het flink wat opknapbeurten gehad. Deze internationale luchthaven is het drukste vliegveld van Marokko. De airport ligt op ongeveer twintig kilometer ten zuiden van de stad. Sinds tien jaar is de luchthaven flink aan het uitbreiden. Er is een nieuwe start/landingsbaan bij gekomen en er zijn twee terminals bijgebouwd. Vanaf deze airport is de stad zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo rijden er bussen van en naar het centrum. Verder kan je ook met de trein naar het centrum van Casablanca reizen. In de kelder van de luchthaven is er een treinstation. Vanaf hier vertrekt er ieder uur een trein naar de haven en het centrum van de stad. Ook kan je vanaf het vliegveld een taxi naar de stad nemen.


De luchtvaartmaatschappijen

Vanaf Amsterdam en Brussel gaan er wekelijks meerdere vluchten naar Casablanca.

De luchtvaartmaatschappijen Royal Air Maroc, Brussels Airlines, Jetairfly en TUIfly vliegen naar Casablanca.


Vliegen vanaf Amsterdam naar Casablanca

Eén tot twee keer per dagen wordt er vanaf Amsterdam naar Casablanca gevlogen. Dit zijn rechtstreekse vluchten van Royal Air Maroc. De vliegtijd duurt drie uur en 35 minuten. Met de inchecktijd erbij opgeteld ben je dan bijna zes uur onderweg.

Vliegen vanaf Brussel

Als je niet ver van België woont, dan is het makkelijker om vanaf Brussel te vliegen. Dit scheelt je al snel heel wat uurtjes aan reistijd. Je kunt een ticket boeken waarbij je vertrekt van Brussels Airport in Zaventem of vanaf Brussels South Charleroi Airport.

Zaventem

Brussels Airport in Zaventem is een internationale luchthaven welke op twaalf kilometer afstand ligt van de stad. Vanuit Nederland is deze airport zowel met de auto als het openbaar vervoer heel goed bereikbaar. Wanneer je hier met de trein naar toe reist, dan stap je uit bij de luchthaven. Vanaf deze luchthaven vertrekken er dagelijks vier tot zes vluchten naar Casablanca. Je vliegt hier dan in een keer naar toe. De luchtvaartmaatschappijen die vanaf Brussels Airport naar Casablanca vliegen zijn Air Arabia Maroc, Royal Air Maroc, Brussels Airlines en Jetairfly. De vlucht duurt twee huur en 25 minuten.

Charleroi Airport

In de maanden april tot en met oktober kan je voor een voordelige prijs naar Casablanca vliegen via het vliegveld bij Charleroi. Van de luchtvaartmaatschappij vertrekken er in het zomerseizoen op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag rechtstreekse vluchten naar Casablanca.

Vliegtickets casablanca

Boek nu de goedkoopste vlucht: