Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Email

Goedkope vliegtickets Marokko

Marokko is een geweldig land om eens een bezoekje aan te brengen. Ontdek hier de mystieke wereld uit het sprookje van 1001 nachten. Marokko bied je tal van mogelijkheden. Zo kan je hier genieten van een heerlijke strandvakantie in Agadir of Essaouri, maar je kunt ook kiezen voor een stedentrip naar Nador, Marrakech, Tanger of Casablanca.

Nador

De stad Nador ligt in het noordoosten van Marokko en is echt een juweeltje. Nador ligt vlakbij de Middellandse Zee en Spanje en is dan ook een belangrijke handelsstad. Het is dan ook een belangrijk invoercentrum voor goederen uit Europa. Je kunt hier shoppen of genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is Nador erg geliefd bij liefhebbers van natuur en vogels. Zo kan je hier een bezoekje brengen aan het dorpje Kariet Arkmane met grote zout- en zoetwaterplassen. Hier zie je diverse insecten en vogels, zoals de flamingo, parelduikers, de meerkoet en meeuwen. Je kunt vanaf diverse luchthavens direct naar Nador vliegen. Dit kan onder meer vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Je vliegt hier naar toe met Royal Air Maroc, Ryanair, Air Arabia en Jetairfly. De vlucht duurt ruim drie uur.


Tanger

Tanger ligt aan de noordkust van Marokko en het is een populaire vakantiebestemming in Marokko. Deze stad is een smeltkroes van verschillende nationaliteiten en culturen. Je zult hier werkelijk een geweldige tijd beleven. Je kunt hier een wandeling maken langs de haven en de miljonairsjachten bewonderen of breng een bezoek aan het Paleismuseum en de Medina. Ook kan je hier genieten van een lekker dagje aan het strand. Na afloop van je stranddag kan je hier een restaurant opzoeken aan de lange boulevard. Vanaf onder meer Amsterdam en Brussel kan je rechtstreeks naar Tanger vliegen met Royal Air Maroc en Air Arabia.


Vergelijk vliegtickets TangerVanaf: € 9999,99

Vliegen naar Marrakech

In Marrakech worden oud en nieuw met elkaar gecombineerd. Het is werkelijk een bewonderende wereld en je krijgt hier het gevoel alsof je in een mysterieus sprookje terecht bent gekomen. Ga hier shoppen in het moderne stadsgedeelte of bezoek de oude Medina. Ook is het de moeite waard om een wandeling over de textielmarkt de Rue Souk Smarine te maken. Ben je toe aan wat rust? Kom dan heerlijk tot ontspanning in een van de vele parken van de stad. Je kunt rechtstreeks naar Marrakech vliegen vanaf onder meer Amsterdam, Weeze en Brussel.


Goedkope vliegtickets Casablanca

Casablanca ligt aan de Atlantisch Oceaan en het is de grootste stad van Marokko. In deze stad kan je tal van prachtige bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Ville Nouvelle. Dit is een de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van heel Marokko. Je vindt hier moderne hotels en overheidsgebouwen die zijn gebouwd in Spaans-Moorse en Art Déco-stijlen. Verder kan je hier onder meer de Hassan II moskee bewonderen. Of maak hier een wandeling door het park van de Arabisch Liga waar je de Cathredrale du Sacre Coeur kunt bezichtigen. Verder kan je hier ook goed relaxen op het mooie strand. Je kunt rechtstreeks naar Casablanca vliegen vanaf Amsterdam en Brussel. De vlucht hier naar toe duurt bijna drie uur.


Strandvakantie Agadir

In Agadir beleef je een heerlijke strandvakantie met een Arabisch tintje. De stranden zijn schoon en langgerekt. In deze toeristische badplaats worden modern en traditioneel heel goed met elkaar gecombineerd. Maak hier een wandeling langs de boulevard met zijn vele winkeltjes of geniet van een Marokkaanse maaltijd in een van de restaurants. Verder kun je vanuit Agadir heel goed een uitstapje maken naar Marrakech of ontdek de natuur tijdens een jeepsafari. Vanaf Amsterdam, Brussel, Weeze en Düsseldorf vertrekken er dagelijks vluchten naar Agadir.


Fez

Naast het bekende Marrakech is de stad Fez ook zeer geschikt voor een stedentrip. Deze stad in het noorden van Marokko behoort tot een van de ‘vier koningssteden’ van het land. Fez heeft een rijke historie en je kunt hier dan ook tal van prachtige bouwwerken bezichtigen. Deze stad bestaat eigenlijk uit drie centra, dit zijn het moderne gedeelte, het oude en het oudste deel. In het moderne deel kun je lekker gaan shoppen en uitgaan, terwijl je in de twee oudere gedeeltes weer bezienswaardigheden kunt bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Karaouine moskee uit 859 of de Dar Batha. Hier kan je Marokkaanse kunstwerken bewonderen. Als je toe bent aan wat rust, dan kan je in Fez even tot ontspanning komen in een van de parken. Vanaf Amsterdam, Brussel en Weeze gaan er vluchten naar Fez.


Vergelijk vliegtickets FezVanaf: € 9999,99

Oujda

Oujda is een sfeervolle stad, vlakbij de Algerijnse grens. Deze plaats is zeer geschikt voor een korte stedentrip. Je kunt hier winkelen, lekker eten of een van de historische bouwwerken bezichtigen, zoals de stadspoorten of de Grote Moskee die in dertiende eeuw is gebouwd. Of bezoek hier een van de vele souks, ofwel markten in het oude centrum. Hier vind je Marokkaanse lekkernijen, antiek en leuke souvenirs. Wil je even wat anders? Maak dan een uitstapje naar de gezellige badplaats Saïda. Deze stad ligt aan de Middellandse Zee. Geniet hier van een dagje aan het strand en maak een wandeling langs de jachthaven. Je kunt naar Oujda vliegen vanaf Amsterdam en de twee luchthavens van Brussel.


Kuststad Essaouri

De kuststad Essaouri aan de Atlantische Oceaan is dé perfecte vakantiebestemming. Je kunt hier heerlijk genieten van de zon, de zee en het strand. Of maak hier een wanddeling langs de haven en bezoek de Medina. Dit is een wirwar van smalle straatjes met blauwwit geschilderde huisjes. Ook vormt Essaouri een prima uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes, zoals een tripje naar Marrakech. Wanneer je een vakantie boekt naar Essaouri dan vlieg je naar Marrakech. Vanuit hier kan je met een taxi of transfer weer verder reizen naar Essaouri.