Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets pisa
Email

Goedkope vliegtickets Pisa

Pisa staat met name bekend om haar scheve toren. Deze toren, die in 1173 werd gebouwd, is zo beroemd dat toeristen vanuit de hele wereld er heen gaan om met de scheve toren op de foto te gaan. Pisa is echter veel meer dan alleen de stad van de scheve toren. Zo is er veel cultuur te vinden in deze grote stad en kunt u er ook genieten van botanische tuinen. Bovendien is de reis gemakkelijk omdat Pisa beschikt over een internationale luchthaven. U kunt nu dan ook goedkope vliegtickets naar Pisa kopen.

Historische gebouwen

Wanneer u goedkope vliegtickets naar Pisa boekt, zult u een boost aan cultuur krijgen in deze historische stad. Naast de bekende kathedraal Piazza dei Miracoli, waar ook de toren van Pisa deel van uitmaakt, kunt u ook de Santa Maria delle Spina bezoeken; een kerk die stamt uit de veertiende eeuw. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u ook nog eens fort Cittadella Vecchia bezichtigen, dat stamt uit de twaalfde eeuw.

Musea

Naast deze gebouwen beschikt de stad ook over vele musea.Vooral bij een bezoek aan San Matteo Nationaal Museum zult u een hoop te weten komen over de historie van Italië en met name Pisa. Ook het Mineralogische Museum en het Paleontologische Museum zijn de moeite van een bezoek zeker waaard. Tot slot kunnen de echte museu-fanatiekelingen Museo delle Sinope, het Zoologische Museum, Domus Mazziniana en Domus Galilaeana bezoeken. Een ruim aanbod voor cultuurliefhebbers die goedkope vliegtickets naar Pisa weten te bemachtigen!

Genoeg te beleven

Natuurlijk is Pisa niet alleen een belevenis voor mensen die van cultuur houden. De stad telt bijna 90.000 inwoners en biedt genoeg vertier voor zowel jong als oud. Of u nu op uw gemakje wilt dineren in een rustig restaurant of liever een drankje doet in een van de vele discotheken, het is allemaal mogelijk in Pisa. Ook is deze stad uitstekend geschikt om te shoppen.

Vliegen vanaf Nederland

Vanuit geheel Nederland kunt u met goedkope vliegtickets naar Pisa opstappen in de richting van deze mooie stad. U kunt vliegen vanaf Eelde Airport, Eindhoven Airport, Maastricht Airport, Rotterdam Airport en natuurlijk vanaf Schiphol

Vliegen vanuit Belgie

U kunt er ook voor kiezen om te vertrekken vanaf een luchthaven in Belgie. U kunt in dit land vertrekken vanaf de vliegvelden van Charleroi en Brussel

Vliegen vanaf Duitsland

Het is ook mogelijk om richting Pisa te vliegen vanaf West-Duitsland. U kunt hier onder andere vliegen vanaf Frankfurt Airport.

Met welke vliegmaatschappij?

Vanwege de status van de vluchthaven van Pisa en omdat de stad een populair toeristenoord is, vliegen er ook vanuit ons land vele vliegtuigen die richting op. Er zijn dan ook veel vliegtuigmaatschappijen die vluchten naar Pisa aanbieden. Wanneer u beschikt over goedkope vliegtickets voor Pisa, kunt u onder andere vliegen met bekende maatschappijen zoals Ryanair, Transavia, Air-France en KLM. Er vliegen echter ook andere vliegtuigmaatschappijen zoals Alitalia, British Airways, Lufthansa en Vueling Airlines naar deze populaire stad.

De luchthaven van Pisa

Als u op de luchthaven van Pisa aankomt, bent u slechts twee kilometer verwijderd van de stad. De luchthaven,, Pisa Galileo Galilei genaamd, is het belangrijkste vliegveld van Toscane. Vooral Ryanair maakt veel gebruik van deze luchthaven en de kans is dus groot dat u met deze maatschappij zult vliegen als u naar Pisa gaat. U kunt echter net zo gemakkelijk met een andere luchtvaartmaatschappij vliegen als deze vertrekken vanaf een vliegveld dat dichter bij uw woonplaats ligt.

Vliegtickets pisa

Boek nu de goedkoopste vlucht: