Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets napels
Email

Goedkope vliegtickets Napels

Napels, vooral erg in trek door het nabijgelegen Pompeii, Herculaneum en de Vesuvius, heeft deze Zuid-Italiaanse stad veel meer te bieden aan zijn bezoekers. De rijke historie van de stad ziet men terug in de vele gebouwen, waaronder kerken, kloosters en paleizen, die de stad rijk is. Winkels, musea en diverse parken maken een vakantie in Napels compleet. Ook op culinair gebied zult u in deze stad weinig tekort komen, het is immers de stad waar de pizza vandaan komt.

Vertrek vanuit Nederland

Wie kennis wil maken met deze Italiaanse stad, doet er goed aan zich te verzekeren van een goedkoop vliegticket naar Napels. Vanuit Nederland wordt naar Napels gevlogen vanaf de volgende luchthavens: Schiphol (Amsterdam), Eindhoven en Rotterdam Airport. Vanuit Schiphol en Eindhoven vinden wekelijks vier vluchten plaats, die allen rechtstreeks naar Napels vliegen. De gemiddelde vluchttijd bedraagt 2.20 uur. Voor Rotterdam Airport geldt dat gevlogen wordt met minimaal een tussenstop, waardoor de reistijd behoorlijk op kan lopen.

Luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland vliegen

Met uw goedkope vliegticket Napels vliegt u vanaf Schiphol en Eindhoven met KLM en Transavia rechtstreeks naar deze vakantiebestemming. Andere luchtvaartmaatschappijen die Napels als bestemming op hebben genomen zijn Easyjet en Rayanair. Vanaf Rotterdam Airport vliegen diverse internationale carriers, waaronder British Airways, Lufthansa, Alitalia en Air One waarbij echter minstens een tussenstop gemaakt wordt.

Vanuit België naar Napels

Passagiers die in Brussel met goedkope vliegtickets Napels op het vliegtuig willen stappen hebben de keuze tussen Brussel Charleroi en Brussel Airport. In Antwerpen kan men eveneens een vliegtuig nemen naar de Italiaanse stad, echter moet men hierbij rekening houden met een tussenstop, waardoor de gewone vlucht van 1.4 uur langer zal duren. Luik behoort tenslotte ook tot de mogelijke vertrekpunten met een goedkoop vliegticket naar Napels, maar dit is evenmin een rechtstreekse vlucht.

Vliegen vanuit België

Wie met goedkope vliegtickets Napels in Brussel aan boord gaat, zal dit doen bij de volgende maatschappijen: Thomas Cook, Brussels Airline en Jetair Fly, die allen rechtstreeks doorvliegen naar Napels. Vanuit Antwerpen vertrekt AirFrance naar Manchester alwaar men overstapt op Thomason en daarna pas naar Napels doorvliegt. Vanuit Luik vertrekt Thomas Cook naar het Franse Nice, alwaar men overstapt op Easyjet of AirFrance, die beide doorvliegen naar de eindbestemming Napels.

Vliegen vanuit buurland Duitsland

Vakantiegangers die in het oosten van het land wonen en geen zin hebben om helemaal naar Amsterdam te rijden, kunnen ervoor kiezen in Duitsland een vlucht naar Napels te nemen. Met goedkope vliegtickets Napels vertrekken vanaf Düsseldorf via een rechtstreekse verbinding of met een tussenstop in Frankfurt. Frankfurt am Main is eveneens een optie, vanwaar uit men met goedkope vliegtickets Napels kan vliegen naar de eindbestemming. Tenslotte is er nog de luchthaven van Köln (Keulen) als mogelijk vertrekpunt.

Met wie vliegen

In Duitsland vliegen diverse (internationale) maatschappijen naar Napels. Airberlin.com vliegt direct vanuit Düsseldorf, terwijl Lufthansa een tussenstop heeft in Frankfurt. Wie echter in Frankfurt een Lufthansa toestel instapt zal profiteren van een rechtstreekse vlucht naar Napels. Köln biedt zijn passagiers twee mogelijke vliegmaatschappijen die zonder tussenstop naar de Italiaanse stad Napels vliegen, te weten Airberlin.com en Germanwings. Andere maatschappijen zijn er ook, maar deze hebben diverse tussenstops, waardoor de reistijd met enkele uren verlengd wordt.

Luchthaven Napels

Napels beschikt over een luchthaven, op slechts zes kilometer verwijderd van het centrum van de stad, waar men de gelegenheid heeft om in de directe omgeving een hotel te boeken. Het vliegveld is verder uitgerust met geldautomaten, geldwisselkantoor, postkantoor, bagagedepot, gezondheidscentrum en apotheek. Verder zijn er bussen en taxi’s beschikbaar die u vanaf de luchthaven naar uw accommodatie kunnen vervoeren. Een alternatieve luchthaven voor Napels is het 60 km verderop gelegen vliegveld van Salerno.

Vliegtickets napels

Boek nu de goedkoopste vlucht: