Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets milaan
Email

Goedkope vliegtickets Milaan

Milaan staat bekend als de modestad van Europa. Ga hier dus heen voor de laatste modetrends en geweldige winkelmomenten. Daarnaast biedt de stad natuurlijk de unieke Italiaanse sfeer met goede wijnen in combinatie met verrukkelijke antipasti gerechten. Brera Gallery is een aanrader.

Vliegvelden Milaan

Je hebt de keuze uit 3 luchthavens als u vliegt op deze geweldige stad. Uitgebreide keuze dus voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Milaan. Milaan Linate Airport (LIN) ligt op slechts 7km van het centrum van Milaan en is een relatief klein vliegveld. Daarnaast zijn er Milaan Malpensa Aiport (MXP) en Bergamo Orio al Serio Airport (BGY), ieder op respectievelijk 50 en 45km van de stad vandaan.

Milaan Linate Airport (LIN)

Dit kleine vliegveld op slechts 7km ten zuidoosten van de stad dient vooral binnenlandse vluchten en korte internationale vluchten. Er is een directe busverbinding naar het centrum en ook via het uitgebreide snelwegnetwerk ben je snel op plaats van bestemming.

Vanuit Nederland, België en West-Duitsland vliegen de volgende luchtvaartmaatschappijen op deze luchthaven: Alitalia, Brussels Airlines, KLM en Lufthansa.

Malpensa Airport (MXP)

Deze luchthaven is het grootste vliegveld van Milaan, op 50km ten noordoosten van de stad. Een uitstekende snelweg verbindt het vliegveld met het centrum van Milaan. Ook ben je met de Malpensa Express trein binnen 30 minuten op Milaan Cardona treinstation.

Vanuit Nederland, België en West-Duitsland vliegen de volgende luchtvaartmaatschappijen op deze luchthaven: AirBerlin, Brussels Airlines, Easyjet, Germanwings, Lufthansa. In het hoogseizoen ook: Alitalia, Neos.

Bergamo Orio al Serio Airport (BGY)

Dit vliegveld is vernoemd naar het nabij gelegen plaatsje Bergamo, op ongeveer 40km van Milaan. Dit vliegveld wordt voornamelijk gebruikt door budgetmaatschappijen en is het vierde drukste vliegveld in Italië.

Vanuit Nederland, België en West-Duitsland vliegt de volgende luchtvaartmaatschappij op deze luchthaven: Ryanair.

Milaan vanaf Nederland

Schiphol Airport

Natuurlijk kun je vanaf het grootste vliegveld van Nederland, nabij Amsterdam, rechtstreeks vliegen naar Milaan. De vlucht duur ongeveer 1,5uur. Als alternatief op de auto is de treinverbinding vanuit veel plaatsen in Nederland zonder overstap te maken. Je kunt vanaf hier vliegen met onder andere de volgende maatschappijen: EasyJet, KLM, Alitalia. Ruime keuze dus voor goedkope vliegtickets naar Milaan.

Eelde Airport (Groningen)

Voor mensen die in het noordoosten van Nederland wonen is er de mogelijkheid om in het hoogseizoen van Eelde naar Milaan te vliegen. Ryanair biedt aantrekkelijke vluchten aan, met bijbehorende busrit van Groningen naar het vliegveld. Dit scheelt uren reistijd ten opzichte van vertrekplaats Schiphol.

Maastricht Airport

In het hoogseizoen is het mogelijk om met Ryanair naar Milaan te vliegen. Hiervoor dien je wel 2 uur van te voren online in te checken. Een uitstekende optie voor mensen die in het zuiden van Nederland wonen en hiermee de lange reis naar Schiphol besparen.

Rotterdam Airport

Er bestaat zelfs de mogelijkheid om Milaan aan te doen vanuit Rotterdam. Lufthansa biedt scherp geprijsde vluchten, waarbij je wel een keer over dient te stappen. Het vliegveld is met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Milaan vanaf België

Brussels Airport

Dit vliegveld ligt op slechts 12km van Brussel en is daarmee uitstekend te combineren met een bezoek aan de Belgische hoofdstad. De luchtvaartmaatschappijen Brussels Airlines en Alitalia vliegen vanuit hier rechtstreeks op Milaan en bieden vaak goedkope vliegtickets Milaan.

Brussels South Charleroi Airport

Iets verder gelegen van Brussel is het internationale vliegveld van Charleroi. Vooral budget maatschappijen maken gebruik van deze alternatieve luchthaven. Ryanair vliegt rechtstreeks naar Milaan.

Milaan vanaf West-Duitsland
Weeze Airport

Dit vliegveld nabij Dusseldörf is een uitstekend alternatief dat tegenwoordig ook steeds vaker Nederlandse reizigers aantrekt. Ryanair verzorgt onder andere directe vluchten vanaf dit vliegveld naar de modestad Milaan.

Dusserldörf Airport

Dit grotere vliegveld nabij de gelijknamige stad is een goed alternatief voor korte en lange internationale vluchten. Lufthansa verzorgt rechtstreekse vluchten naar Milaan en ook AirBerlin biedt goedkope vliegtickets Milaan vanaf deze luchthaven.

Bremen Airport

Bremen, gelegen in het noordwesten van Duitsland, is een uitstekend alternatief voor mensen die in de provincies Groningen en Drenthe wonen. Ryanair heeft hier haar basis en vliegt ook dagelijks op Milaan. Zeker een aanrader bij het vergelijken van goedkope vliegtickets voor Milaan.

Vliegtickets milaan

Boek nu de goedkoopste vlucht: