Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets florence
Email

Goedkope vliegtickets Florence

Zoek je goedkope vliegtickets Florence, dan zit je hier goed! Op onze site tref je een heel inzichtelijke selectie aan van alle vliegtickets, die de verschillende vliegmaatschappijen aanbieden. Zodoende maak je altijd een goede keuze op basis van je eigen voorkeuren.

Stad van pracht en praal

Florence is een stad die je minstens eenmaal in je leven gezien moet hebben. Haar pracht en praal zit niet alleen in haar straten, pleinen, paleizen en andere gebouwen. Nee, die straalt ook uit vanuit de Florentijnen zelf. Mensen, die trots zijn op hun stad. Mensen, die dat ook graag delen met de miljoenen toeristen die hun stad jaarlijks bezoeken. Florence is een cultuurstad bij uitstek. Bezoek minstens de Ponte Vecchio, de Piazza del Duomo (Kathedraal en Battistero) en de Piazza della Signoria (met onder andere de David van Michelangelo). Geniet van deze prachtige stad en haar rijke geschiedenis.

Veel plezier. Van je aanschaf van goedkope vliegtickets Florence zul je geen minuut spijt hebben!!!

Het vliegveld van Florence

Het vliegveld van Florence heet:
  • Aeroporto di Firenze-Peretola (FLR). Het ligt slechts 4 kilometer verwijderd van het centrum van Florence. Via een busverbinding wordt de verbinding met het centrum onderhouden; een taxirit duurt nauwelijks 15 minuten.
  • Toscane heeft nog een tweede vliegveld, waar ook vele bezoekers van Florence arriveren.
  • Aeroporto Internazionale di Pisa (PSA). Dit vliegveld ligt ongeveer 65 kilometer vanaf het centrum van Florence verwijderd. Er zijn directe bus-en treinverbindingen van en naar het Santa Maria Novella treinstation in Florence. Hierbij moet rekening worden gehouden met een reistijd van 45 tot 60 minuten. Recent zijn plannen bekend gemaakt om vlakbij Florence een nieuw vliegveld te gaan openen.

Vanuit Nederland, België en Duitsland naar Florence vliegen

Vanuit Nederland (Schiphol, Amsterdam) kan dagelijks met Alitalia naar Florence worden gevlogen. Naar de luchthaven nabij Pisa worden door RyanAir dagelijks rechtstreekse vluchten onderhouden vanaf de vliegvelden in Eindhoven en Maastricht.Vanuit Amsterdam is Pisa bereikbaar via Transavia.

Brussels Airlines vliegt op deze luchthaven vanuit Brussel. RyanAir voert ook dagelijkse vluchten naar Aeroporto de Pisa vanuit Düsseldorf en vanuit Brussels/Charleroi.

Air Berlin biedt vanuit Düsseldorf goedkope vliegtickets Florence aan. German Wings biedt vluchten naar Pisa aan vanaf vliegveld Keulen/Bonn.

Overige vluchtinformatie naar Florence

De afstand tussen Florence en Nederland is ongeveer 1.380 kilometer. De vliegtijd vanaf Amsterdam naar Florence bedraagt ongeveer 1 uur en 30 minuten. De afstand tussen Pisa en Nederland is 1.357 kilometer. De vliegtijd is ongeveer gelijk aan die naar Florence: 1 uur en 25 minuten. Voor het in- en uitchecken moet je rekening houden met minimaal 1 ½ uur op het vliegveld van vertrek en met een 1/2 tot 1 uur afhandeling op de plaats van bestemming.

Andere bestemmingen in de omgeving van Florence

Vanaf Florence Aeroporto zijn meerdere andere Italiaanse vliegvelden rechtstreeks bereikbaar. Zo vliegt u met Alitalia naar Rome-Fiumicino en naar Catania en maakt Tyrolean Airways op haar route naar Wenen een vaste tussenstop op Bologna.

Volotea Airlines heeft dagelijks rechtstreekse vluchten op Sicilië naar zowel Palermo als Catania.

En wat is mooier dan aansluitend aan je goedkope vliegtickets Florence nog een tijdje door te brengen op dat mooie eiland Sicilië. Genieten van zon, zee en strand of mooie steden zoals Palermo en Taormina. Of een bezoekje aan een van de vele Grieks-Romeinse Tempels of Theaters. De grootste uitdaging is natuurlijk het beklimmen van de Etna en het van dichtbij meemaken dat nog continu rook en zwaveldamp ontsnapt uit deze actieve vulkaan.

Vliegtickets florence

Boek nu de goedkoopste vlucht: