Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Email

Goedkope vliegtickets Italië

Het blijft bij uitstek een van de populairste - al dan niet dé populairste - vakantiebestemming voor vele Nederlanders elk jaar weer: Italië. Het land van pizza, pasta, vespa's en ambachtelijk gemaakt ijs. Maar ook het land van het Colosseum, het Gardameer, modehoofdstad Milaan en de prachtige kanalen in Venetië. Kortom; het land biedt voor een ieder iets wils. Bekijk nu snel alle goedkope vliegtickets naar Italië en beleef het zelf!

In Rome gaan oude tijden herleven

Misschien overbodig om aan te stippen wat hier te beleven is want eigenlijk is heel Rome bezienswaardig. De hoofdstad van Italië beschikt natuurlijk over het Colosseum, waarin u zich in vroegere tijden waant, en de stad staat bol van de prachtige pleinen en andere historische bezienswaardigheden zoals de Spaanse Trappen, de Trevi Fontein en het Forum Romanum. Ga ook zeker naar het Vaticaanstad, want de Sint Pieterskerk met zijn grote plein ervoor is het bezoeken meer dan waard. Ook de Sixtijnse Kapel mag eigenlijk niet worden overgeslagen. Via www.goedkopevliegtickets.net vindt u goedkope vliegtickets naar Italië en vliegt u er gemakkelijk en goedkoop heen!


Vergelijk vliegtickets RomeVanaf: € 9999,99

Modehoofdstad en indrukwekkend Milaan

Milaan mag dan wel de modehoofdstad van Italië genoemd worden, ook voor mensen die minder van mode houden is deze stad een absolute aanrader. De Duomo Santa Maria Nascente, oftewel de Dom van Milaan is één van de grootse rooms-katholieke kathedralen ter wereld en een absolute must-see wanneer u Milaan bezoekt. Met de vele torentje en prachtige details zal iedereen dit meesterwerk vol ongeloof aanschouwen. Vanaf het dak heeft u een buitengewoon uitzicht over de stad. Het kasteel Castello Sforzesco behoort tot een van de beroemdste monumenten van Milaan en ook La Scala Theater, een prachtig theathergebouw is het bekijken waard. Voor de sportliefhebbers is er dan nog het voetbalstation van AC Milan en Inter Milan, San Siro, en de modeliefhebbers kan zijn hart ophalen tijden een dag uitgebreid winkelen in een zeer gevarieerd aanbod aan winkels en boetieks.


Vergelijk vliegtickets MilaanVanaf: € 9999,99

Romantisch en uniek: Venetië doet een ieder versteld staat

Venetië is voor een groot deel gebouwd op palen en bestaat voor een groot deel uit water en de welbekende kanalen. Een ieder kent natuurlijk het plaatje van de prachtige stad met zijn gondels. Een tochtje in een van de gondels is dan ook bijna niet te missen. Maar daarnaast bied Venetië meer. Het centrale plein van de stad, het Piazza San Marco, is een belangrijk punt in de stad. Hier staat ook de kathedraal van Piazza San Marco die ook te beklimmen is en u een spectaculair uitzicht geeft over de stad. De Rialtobrug is de oudste en tevens bekendste brug van Venetië die over de Canal Grande, de hoofdslagader van Venetië die door verschillende wijken kronkelt, loopt. Het Dogepaleis was vroeger een belangrijk paleis, maar is tegenwoordig in gebruik als museum.


Verona: stad van Romeo en Julia

Verona staat vooral bekend als de stad van Romeo en Julia. Hun vroegere huizen zijn te bezoeken en dan ook altijd nog een grote trekpleister in de stad. Ook het graf van Julia en de kerk waar hun huwelijk voltrokken zou zijn trekken jaarlijks vele geïnteresseerde toeristen. Daarnaast is de San Fermo Maggiore, bestaande uit twee kerken, ook het bezoeken waard. Ook Verona beschikt over een oud amfitheather. Ook is Verona de stad waar nog vaak opera's plaatsvinden. Wanneer u de kans krijgt er eentje bij te wonen is dit een absolute aanrader; het is een spektakel om niet snel meer te vergeten! Vindt goedkope vliegtickets naar Italië en vanaf Nederland, Duitsland of België vliegt u in korte tijd en tegen een voordelige prijs naar deze interessante stad!


Vergelijk vliegtickets VeronaVanaf: € 9999,99

Ontdek een van de bekendste bouwwerken ter wereld in Pisa

Iedereen kent het plaatje van de scheven toren van Pisa. Maar ook Camposanto, een monumentaal kerkhof, Duomo Santa Maria Assunta, de Dom van Pisa en Campo dei Miracoli, het mooiste plein van de stad zijn aanraders. Wist u dat u de toren van Pisa kunt beklimmen? De toren is beperkt toegankelijk voor publiek, iets wat u absoluut gedaan moet hebben na een bezoek aan de stad.


Vergelijk vliegtickets PisaVanaf: € 9999,99

Bezoek een stukje Werelderfgoed in Napels

Het centrum van de stad is opgenomen op de erfgoedlijst van UNESCO, vanwege de historische gebouwen, interessante archeologische schatten en al het andere moois dat u hier kunt vinden. De stad ligt dan ook schitterend aan de Baai van Napels. De Domkerk en de opgravingen van Pompeii scoren hoog in deze stad.


Florence: hoofdstad van het prachtige Toscane

Vele zijn het er al over eens; Toscane is het echte Italië en de ultieme vakantiebestemming. De Dom in Florence is schitterend en het mooiste plein van de stad is Piazza della Signoria. Geniet er van een lekkere pizza in een van de vele eettentjes die de stad rijk is of koel af met een echt Italiaans ijsje onder de heerlijke zon. Ook de oudste brug van de stad, de Ponte Vecchio is het waard om eens overheen te lopen.


Onontdekt juweeltje Sardinië

Het Italiaanse eiland Sardinië ligt in de Middellandse Zee. Het loopt nog niet over van het massatoerisme en eigenlijk is dit gek, want er is zoveel te beleven! De Grotta di Nettuno bijvoorbeeld, wat letterlijk de Grotten van Neptunus betekend. Dit is een van de mooiste excursies die u hier kunt maken. Ook in Cagliari, de hoofdstad en tevens universiteitsstad is een hoop te beleven. Het voormalige vissersdorp Villasimius is bijzonder omdat het aan drie zijdes wordt omringd door de zee. Hiernaast zijn er talloze pleinen en historische gebouwen en musea die u kunt bezoeken. Hoewel Italië nog steeds vaak per auto wordt wordt bezocht kunt u tegenwoordig ook heel goedkoop vliegen naar Italië. Bekijk het actuele aanbod daarom snel op www.goedkopevliegtickets.net en vindt goedkope vliegtickets naar Italië. Wie weet gaat uw volgende reis naar die prachtige zonovergoten land!