Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Goedkope vliegtickets Kreta

  • Gemiddelde Reisduur: 8 tot 14 uur
  • Gemiddelde Prijs: 400-600 euro

Eerst naar Athene: Je gaat niet in 1 keer naar Kreta. Je gaat namelijk eerst naar Athene vanwaar een vlucht naar Kreta vertrekt. Over het algemeen ga je ook nog langs een Duits vliegveld als Zurich of Munchen. Maar er zijn een aantal Vliegtuigmaatschappijen die het goedkoop vliegen naar Kreta mogelijk maken met maar 1 tussenstop. Je vertrekt dan vanaf Schiphol (Amsterdam) om direct naar Athene te vliegen. Dit kost zo'n 4 á 4,5 uur.

Via Athene naar Kreta: Eenmaal in Athene gekomen moet je overstappen. Dit kan 1 tot 3 uur duren en soms nog langer. Daarom is het goed om te kijken of je niet veel te lang moet wachten, want wanneer je op de heenweg eind van de avond in Athene aankomt dan ga je over het algemeen pas begin volgende dag weer verder naar Kreta. Wat dus een tussenstop betekent die zo naar de 8 tot 10 uur kan oplopen. Daarom is het erg verstandig dat je bekijkt hoelang je onderweg bent wanneer je ervoor kiest om goedkoop vliegen naar Kreta te beginnen.

Duur vlucht van Athene naar Kreta:Vanaf Athene hoef je nog maar een klein uur te vliegen om bij het Griekse eiland Kreta te komen. Met 1 tussenstop ben je dus maar 5 uurtjes in de lucht, afhankelijk van de tijd tussen het overstappen ben je dus al snel een halve dag onderweg.