Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Goedkope vliegtickets Athene

  • Gemiddelde Reisduur: 4 uur
  • Gemiddelde Prijs: 200 á 400 euro
  • Directe vlucht: Mogelijk

Vanaf Schiphol kan je rechtstreeks goedkoop vliegen naar Athene. Dit kan bijvoorbeeld met Transavia of Olympic Air. Het voordeel van een rechtstreekse vlucht is dat je geen tijd hoeft te verspillen aan een tussenstop. Je hoeft dus niet te wachten op een vliegveld voor de volgende vlucht. De vlucht vanaf Amsterdam naar Athene duurt 3 uur en 15 minuten. Kortom, binnen no time ben je dan ook in deze prachtige Griekse hoofdstad. Hier kan je naar hartenlust shoppen, maar ook een van de prachtige Griekse oudheden te bewonderen, zoals de Acropolis, het Dionysos theater en de tempel van Zeus.

Vliegen naar Athene via Warschau:

Sommige vliegtuigmaatschappijen vliegen vanaf Amsterdam niet rechtstreeks naar Athene, maar maken een tussenstop in Warschau. Vanaf Amsterdam vlieg je in 2 uur naar Warschau. Hier moet je ongeveer 1 uur wachten op de vlucht naar Athene.

Duur vlucht vanaf Warschau naar Athene: Vanaf Warschau duurt de vlucht naar deze Griekse hoofdstad 2 uur en 45 minuten. In totaal duurt de vlucht dan ook 4 uur en 45 minuten.

Vliegen naar Athene via Kopenhagen:

Je kunt ook goedkoop vliegen naar Athene vanaf Amsterdam via Kopenhagen. Dit kan bijvoorbeeld met Scandinavian Airlines. Binnen anderhalf uur vlieg je vanaf Amsterdam naar Kopenhagen. Hier moet je een klein half uurtje wachten op de vlucht naar Milaan. Vanaf Kopenhagen vlieg je binnen 3 uur en een kwartier naar Milaan. In totaal ben je dan bijna 5 uur aan het vliegen.

Meer mogelijkheden:

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om vanaf Amsterdam goedkoop te vliegen naar Milaan. Zo kan je ook een tussenstop maken in München, Zurich, wenen of Istanbul. Het is wel een aanrader om een vlucht uit te zoeken die een goede aansluiting heeft of geen lange tussenstop. De lange reistijd gaat immers af van je bezoekje aan Athene.