Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets parijs
Email

Vliegen naar Parijs

Van Amsterdam naar Parijs: Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks naar het vliegveld Charles de Gaulle in Parijs. De gemiddelde reistijd van deze vlucht duurt een uur en een kwartier. Er zijn ook een aantal vliegtuigmaatschappijen waarbij het mogelijk is om goedkoop te vliegen naar Parijs met 1 tussenstop. Je vertrekt dan vanaf Amsterdam en vliegt dan eerst naar Hamburg in Duitsland of naar Zurich in Zwitserland.

Vanaf Groningen

Van Groningen naar Parijs: Wat betreft goedkoop vliegen naar Parijs kun je ook kiezen voor een vlucht vanaf Groningen. Wel moet je dan rekening houden met langere vliegtijden. In totaal ben je dan ruim zeven uur onderweg. Je vliegt dan eerst naar Barcelona voor een tussenstop en vanaf hier vlieg je dan weer naar Parijs.

Via Hamburg

Via Hamburg naar Parijs: Als je kiest voor goedkoop vliegen naar Parijs via Hamburg, dan duurt de wachttijd gemiddeld genomen niet zo heel lang. Wel is het verstandig om dit van tevoren even uit te zoeken. Als je 's avonds laat aankomt in Hamburg, dan loop je het risico dat je de hele nacht moet wachten voor de volgende vlucht naar Parijs. Eenmaal in Hamburg aangekomen, moet je overstappen op de vlucht naar Parijs.

Duur vlucht vanaf Hamburg naar Parijs: Als je op Hamburg bent aangekomen, dan is het een klein half uurtje wachten voordat je naar Parijs vliegt. De gemiddelde vliegtijd vanaf Hamburg naar Parijs is anderhalf uur. In totaal ben je dan drie uur in de lucht. Je bent er dus een paar uur aan kwijt.

Via Zurich

Via Zurich naar Parijs: Je kunt ook goedkoop vliegen naar Parijs via Zurich in Zwitserland. Je vliegt dan vanaf Amsterdam naar Zurich. Meestal moet je hier niet lang wachten op je rechtstreekse vlucht naar Parijs.

Duur vlucht vanaf Zurich naar Parijs: Eenmaal aangekomen in Zurich, moet je ongeveer veertig minuten wachten voordat je naar Parijs vliegt. De vlucht naar de Franse hoofdstad duurt vanaf Zurich 1 uur en 15 minuten. Je bent dan bijna drie-en-een-half uur in de lucht.

Vliegtickets parijs

Boek nu de goedkoopste vlucht: