Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets parijs
Email

Goedkope vliegtickets Parijs

Goedkope vliegtickets naar Parijs heb je hier zo gevonden. Op deze site boek je eenvoudig en snel een ticket naar deze bruisende stad. Vanaf Schiphol vertrekken er dagelijks vluchten naar Parijs. Je vliegt dan naar het vliegveld Charles de Gaulle. Dit vliegveld ligt ruim twintig kilometer van de stad, langs de A1. Vanaf deze airport zijn er zeer goede bus- en treinverbindingen naar de stad. Met het openbaar vervoer bereik je het centrum van Parijs dan ook binnen een mum van tijd. Hier kan je genieten van een geweldige stedentrip. Je kunt hier tal van bezienswaardigheden en musea bezoeken, goed shoppen en heerlijk eten.


Goedkoop vliegen naar Parijs

Heel veel luchtvaartmaatschappijen bieden regelmatig goedkope vliegtickets naar Parijs aan. Zo kan je dus voor weinig geld genieten van een verblijf in deze prachtige stad. Een directe vlucht van Amsterdam naar Parijs duurt 1 uur en 15 minuten. Wel moet je nog rekening houden met de inchecktijd. Voor een continentale vlucht moet je twee uur van tevoren inchecken. Tel hier je reistijd bij op en je bent ruim een halve dag aan het reizen.

Parkeerplek reserveren

Als je goedkope vliegtickets naar Parijs hebt geboekt, dan vlieg je dus vanaf Schiphol. Je kunt hier naar toe reizen met het openbaar vervoer of met je eigen auto. Als je met je auto naar Schiphol reist, dan is het een aanrader om online parkeerplaats te reserveren. Zo kan je een prima parkeerplek reserveren, welke dichtbij het luchthavengebouw ligt. Verder vertrekt er vanaf het parkeerterrein om de paar minuten een pendelbus naar het vliegveld. Woon je niet ver vanaf Schiphol? Dan is het een aanrader om met het openbaar vervoer te reizen. Met de trein bereik je het vliegveld heel makkelijk. Het voordeel is, dat je dan geen parkeerplek hoeft te zoeken en gelijk het luchthavengebouw binnenstapt.


Vliegen vanaf Amsterdam en Brussel

In Nederland vertrekken er alleen vluchten naar Parijs vanaf Amsterdam. Vooral als je in de Randstad of het midden van het land woont, is het ideaal om te vliegen vanaf Schiphol. Vanaf hier vlieg je naar Parijs met een KLM-vlucht. Als je in het zuiden van het land woont, dan kun je er ook voor kiezen om te vliegen vanaf Brussel. Vanaf het vliegveld Brussels Airport wordt er dagelijks naar Parijs gevlogen.

Vliegen vanaf Amsterdam

Bijna dagelijks vertrekken er vluchten vanaf Schiphol naar Parijs, vliegveld Charles de Gaulle. Je vliegt dan met KLM. De vlucht naar Parijs duurt 1 uur en een kwartier. Wel moet je rekening houden met de inchecktijd. Voor een vlucht naar Parijs moet je ruim twee uur van tevoren inchecken. Als je de vluchtduur en de inchecktijd bij elkaar optelt, dan ben je ruim drie uur aan het reizen voordat je in Parijs bent.

Vliegen vanaf Brussel

Vanaf Brussels Airport vertrekken er meerdere keren per dag vluchten naar Parijs. Brussels Airport ligt net buiten de stad en staat ook wel bekend onder de naam Brussels Zaventem Airport. Dit vliegveld ligt ten noordoosten van Brussel, vlakbij Zaventem. Met de auto bereik je het vliegveld heel gemakkelijk. Op de Brusselse ring moet je de borden volgen waarop Brussels Airport staat vermeld. Na de afslag rijd je dan in een rechte weg naar het vliegveld. Vanaf Brussels Airport vlieg je met Brussel Airlines naar Parijs. De vlucht duurt een klein uurtje. Je landt dan op het vliegveld Charles de Gaulle. De inchecktijd ligt tussen de vijftig en zeventig minuten. Als je dit bij de vluchtduur optelt, dan ben je dus binnen twee uur in Parijs.

Vliegtickets parijs

Boek nu de goedkoopste vlucht: