Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets nice
Email

Goedkope vliegtickets Nice

Zin in een weekendje Nice? Dan vind je hier een vergelijking van goedkope vliegtickets naar Nice. Deze stad aan de Franse Riviera wordt ook wel de ‘koningin van de Côte d’Azur genoemd en dat is niet voor niets! Deze stad ligt op een schitterende locatie: aan de Middellandse Zee en tussen de heuvels. Je zult je hier dan ook prima vermaken. Zo kan je hier aan de boulevard op een terrasje genieten van een rosé wijn, geweldig shoppen en tal van prachtige culturele bezienswaardigheden bezoeken.

Vliegveld Nice

Het vliegveld van Nice, ofwel Aéroport Nice Côte d'Azur, is één van de allerdrukste luchthavens van Frankrijk. Jaarlijks heeft dit vliegveld miljoenen bezoekers. De duurdere, maar ook de budgetmaatschappijen als Transavia en Easyjet, vliegen naar Nice. Vanaf dit vliegveld zijn steden als St. Tropez, Antibes, Monaco en Cannes heel goed te bereiken. Verder ben je binnen een mum van tijd in Nice. Het vliegveld ligt op slechts zeven kilometer afstand van deze stad.


Vliegen vanaf Amsterdam

Bij de verschillende aanbieders kun je tegen een voordelige prijs al goedkope vliegtickets naar Nice boeken, waarbij je vliegt vanaf Schiphol. Zo vertrekken er meerdere keren per week vluchten van Transavia, KLM en Air France naar Nice. De reistijd is twee uur. Tel daar de inchecktijd van twee uur bij op en je bent vier uur onderweg voordat je in Nice bent.

Vliegen vanaf Eindhoven

Ook wanneer je vanaf Eindhoven wilt vertrekken, dan vind je bij de verschillende aanbieders goedkope vliegtickets naar Nice. Luchtvaartmaatschappij Transavia biedt vluchten aan vanaf Eindhoven naar Nice. Bijna dagelijks vertrekken er vluchten naar deze stad. Bij Transavia moet je twee uur van tevoren inchecken. De vluchttijd naar Nice is twee uur. In totaal ben je dan ook vier uur aan het reizen.

Vliegen vanaf Rotterdam

Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om vanaf Airport Rotterdam te vliegen naar Nice. Van Transavia vertrekken er op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag vluchten naar deze prachtige stad aan de Côte d’Azur. Wanneer je een vlucht hebt geboekt vanaf Rotterdam naar Nice, dan moet je anderhalf uur van tevoren inchecken. Wanneer je hier de vluchttijd bij optelt, dan ben je drie-en-een-half uur onderweg.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Als je tegen aan de Duitse grens woont, dan is het een aanrader om goedkope vliegtickets naar Nice te boeken waarbij je vliegt vanaf Düsseldorf. Deze luchthaven is heel goed bereikbaar met de auto of de trein. Ook kan je je auto hier redelijk goedkoop parkeren. Vanaf Düsseldorf vlieg je naar Nice met Airberlin en Lufthansa. De vluchttijd duurt een uur en drie kwartier. Wanneer je de inchecktijd van anderhalf uur hierbij optelt, dan ben je ruim drie uur onderweg.

Vliegen vanaf Brussel

Brussel kent twee vliegvelden. Dit zijn Brussels Airport in Zaventem en Brussels South Charleroi. Dit laatste vliegveld is wat minder massaal. Je kunt vanaf beiden vliegvelden naar Nice vliegen.

Vliegen vanaf Brussels South Charleroi

Vanaf dit kleinere vliegveld vertrekken er meerder keren per weken vluchten naar Nice. Zo gaan er van Jetair op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag vluchten naar deze stad. De vluchttijd is anderhalf uur. Als je hier de inchecktijd bij optelt, dan ben je drie-en-een-half uur aan het reizen.

Vliegen vanaf Brussels Airport

Vanaf dit grote vliegveld vertrekken er dagelijks vluchten naar Nice. Zo vlieg je hier naar toe met Brussels Airlines of Easyjet. Vanaf dit vliegveld duurt de vluchttijd anderhalf uur. Het is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij hoever van tevoren je moet inchecken. Meestal is dit twee uur van tevoren.

Vliegtickets nice

Boek nu de goedkoopste vlucht: