Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets parijs
Email

Goedkope hotels Parijs

Er zijn heel veel goedkope hotels in Parijs, waar je voor heel weinig geld kunt genieten van een verblijf in deze bruisende stad. Zo vind je online tal van goedkope hotels in Parijs. Via onder meer nl.hotels, d-reizen en hotelspecials kun je een hotelkamer midden in het centrum boeken.

Holiday Inn Paris Montparnasse Avenue du Maine

Zo kan je via hotelspecials een hotelkamer boeken bij het Holiday Inn Paris Montparnasse Avenue du Maine. Dit is een luxe en modern viersterren hotel midden in Parijs. Het ligt op een heel centrale locatie, tussen Jardin du Luxembourg en de Eiffeltoren. Voor de deur van het hotel vind je het metrostation. Binnen een korte tijd ben je dus bij alle bekende bezienswaardigheden. De kamers zijn allemaal comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.

Timhotel Berthier Paris XVII

Een ander betaalbaar hotel is Timhotel Berthier Paris XVII. Dit tweesterren hotel ligt op een rustige plek, net buiten het centrum van Parijs. Vanaf deze accommodatie ben je binnen een mum van tijd in het bruisende centrum van de stad. De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van de meest moderne faciliteiten.

Appia La Fayette

Via de website van D-reizen kun je ook heel makkelijk online een hotelkamer boeken. Zo kan je bijvoorbeeld een kamer boeken in het betaalbare stadshotel Appia La Fayette. Deze accommodatie heeft drie sterren. Het is vooral een ideale locatie wanneer je met de trein naar Parijs reist. Het ligt in namelijk op loopafstand van het station Gare du Nord. Vanuit je hotel ben je snel bij de trekpleisters van de stad. De hotelkamers zijn netjes verzorgd ingericht en erg modern.

Een geheel verzorgde reis

Op veel websites, zoals die van D-reizen kun je ook kiezen voor een geheel verzorgde reis naar Parijs. Je kunt dan een hotelkamer boeken op basis van halfpension. Je reist dan met de trein, de bus of het vliegtuig naar deze bruisende stad.

Vliegtickets parijs

Boek nu de goedkoopste vlucht: