Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Email

Goedkope vliegtickets Frankrijk

Frankrijk, een mooi land, met niets alleen mooie kustgebieden, maar ook mooie steden waar jaarlijks miljoenen mensen op af komen. Vele toeristen overstromen de steden met de bezienswaardigheden zoals je in Parijs de Eiffeltoren, de Notre Dame of de Arc de Triomph kent. Maar ook steden als Nice, Marseille, Toulouse, Bardeaux en Lyon zijn bestemmingen in Frankrijk waar elke maand veel goedkope vliegtickets naar worden geboekt.

Parijs

De trekpleister van Frankrijk wat steden betreft is Parijs, daar kan je niet omheen. Een geweldige stad met grote historie en levendigheid. Het symbool van Parijs, en eigenlijk ook wel van Frankrijk, is toch wel de Eiffeltoren. Een geweldige constructie die dagelijks duizenden bezoekers trekt. In het mooie en historische centrum van Parijs valt veel te beleven. Niets alleen kom je hier vele winkels tegen met de grootste merken aan de boulevard, maar ook veel arme inwoners die hun brood op de straten proberen te verdienen. Zo krijg je tijdens een bezoek aan Parijs een zeer brede indruk mee.


Vergelijk vliegtickets ParijsVliegtickets naar Parijs vanaf: € 9999,99

Nice

Nice is een van de populairste bestemmingen om naar toe te vliegen in frankrijk. Daarom ook dat deze een tweede plaats krijgt op de goedkope vliegtickets Frankrijk pagina. Er komen elk jaar veel toeristen naar Frankrijk, het is dan ook niet voor niets de bestemming om te wezen wanneer je een vakantie boekt naar de Franse Rivièra. Alleen al bij de aankomst krijg je al een mooie beeld van deze stad. Het vliegveld is namelijk aan de kust gelegen, dus je ziet het blauwe water al tegemoet komen. Een fijne opwarmer voor een mooie zonvakantie in Frankrijk!


Vergelijk vliegtickets NiceVliegtickets naar Nice vanaf: € 9999,99