Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets londen
Email
big ben toren londen
Foto's impressies
Image by Vichaya Kiatying-Angsulee at FreeDigitalPhotos.net

Goedkope vliegtickets Londen

Bij de diverse aanbieders vind je goedkope vliegtickets naar Londen. Zo kan je al voor een leuk prijsje een enkeltje of retourtje boeken bij onder meer WorldTicketCenter, Tix, Cheaptickets en Schiphol Tickets.


Vliegen vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel

Dagelijks vertrekken er vluchten naar Londen. Je kunt naar deze stad vliegen vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf, Weeze en Brussel. De vluchten naar Londen duren een uur. Binnen een mum van tijd ben je dus in deze bruisende stad!

Vliegen vanaf Amsterdam

Vanaf Amsterdam vlieg je voor een lage prijs naar Londen Stansted Airport en Londen Gatwick. Zo vliegen Easyjet en British Airways hier naartoe. De vlucht er naar toe duurt ruim een uur.

Vliegen vanaf Rotterdam

Woon je vlakbij Rotterdam? Dan is het natuurlijk een aanrader om vanaf het vliegveld Rotterdam te vliegen. Het voordeel van deze luchthaven is, dat het niet zo massaal is. Je kunt dus redelijk snel inchecken en hoeft geen uren naar de gate te zoeken. Vanaf Rotterdam The Hague Airport vertrekken er dagelijks acht lijndienstvluchten naar Londen City. Meestal vlieg je met Cityjet.

Vliegen vanaf Eindhoven

Als je in Brabant woont, dan kan je ook vanaf Eindhoven naar Londen vliegen. Dagelijks vertrekken er vanaf dit vliegveld vluchten naar Londen. Zo kan je goedkope vliegtickets naar Londen boeken van Ryanair en Cityjet. Vluchten van Ryanair gaan naar Londen Stansted. Die van Cityjet gaan weer naar Londen City Airport.

Vliegen vanaf Brussel

Het is natuurlijk ook nog mogelijk om vanaf Brussels Airport naar Londen te vliegen. Vanaf dit vliegveld in Zaventem vertrekken er vluchten naar Londen van BMI, Brussels Airlines en British Airways. Je vliegt dan naar Londen Heathrow.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Het gehele jaar door gaan er vanaf Düsseldorf lowbudget vluchten naar Londen. Zo zijn er vaste lijnvluchten van Easyjet naar Londen Gatwick. British Airways en Lufthansa vliegen weer naar Londen Heathrow. Air Berlin en Etihad Airways gaan naar Londen Stansted.

Vliegen vanaf Weeze

De airport Weeze ligt op slechts een half uurtje rijden van de Nederlandse grens. Vooral als je in de buurt van Arnhem, Nijmegen of Venlo woont is Weeze een ideaal vertrekpunt. Vanaf deze luchthaven vertrekken er lijnvluchten van RyanAir naar Londen Stansted.


De vliegvelden van Londen

Londen heeft vijf verschillende vliegvelden. Dit zijn Stansted Airport, Londen Gatwick, Londen Heathrow, Londen City Airport en Londen Luton.

Stansted Airport

Stansted Airport is het budgetvliegveld van Londen. Vanaf Schiphol, Eindhoven en Weeze vlieg je hier naar toe met Easyjet en Ryanair. Stansted Airport ligt op zestig kilometer afstand ten noorden van Londen. Vanaf dit vliegveld bereik je het centrum binnen een tot anderhalf uur reizen. Er zijn goede bus- en treinverbindingen. Met de bus is het snel en goedkoop. Zo kan je naar het centrum reizen met de National Express.

Londen Gatwick

Ook dit is een lowbudget vliegveld. Zo vliegt Easyjet hier dagelijks naar toe. Het vliegveld ligt op 45 kilometer afstand van de stad. Vanaf hier kan je de trein nemen naar het centrum. Je reist hier binnen een half uurtje naar toe.

Londen Heathrow

Londen Heathrow is het bekendste en grootste vliegveld van Londen. Deze airport ligt op 55 kilometer afstand van Londen. Vanaf deze luchthaven bereik je het centrum van Londen het beste met de Piccadilly metro. Een andere comfortabelere optie is de trein.

Londen City Airport

Vliegen naar Londen City Airport is eigenlijk de meest ideale optie. Dit vliegveld ligt vlakbij het centrum. Het is een kleine luchthaven dus je bent ook snel door de douane heen. Vanaf Amsterdam vertrekken er dagelijks meerdere directe lijnvluchten naar deze luchthaven.

Londen Luton

Ook vertrekken er vluchten naar Londen Luton. Deze airport ligt op vijftig kilometer afstand van Londen. Vanaf de luchthaven kun je de bus nemen naar het centrum. De reis duurt dan ruim een uur. Je kunt ook met de trein naar Londen reizen. Je bent dan een half uur onderweg.

Vliegtickets londen

Boek nu de goedkoopste vlucht: