Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Goedkope vliegtickets Kopenhagen

Vanaf Amsterdam / Schiphol

  • Gemiddelde reisduur: 3 uur
  • Gemiddelde prijs: 100 – 400 euro
  • Directe vlucht: Mogelijk

Van Amsterdam naar Kopenhagen: Je kunt rechtstreeks vanaf Schiphol (Amsterdam) goedkoop vliegen naar Kopenhagen. De rechtstreekse vlucht duurt anderhalf uur. Er zijn ook een aantal die een tussenstop maken in Riga, Helsinki, Praag of Frankfurt.

Vliegen via Riga

Als je kiest voor een vlucht met een tussenstop in Riga in Letland, dan is het een tip om eerst de vluchttijden goed uit te zoeken. Het kan namelijk zo zijn dat je moet overnachten in Riga.

Duur vlucht via Riga: Vanaf Amsterdam duurt de vlucht naar Riga 2 uur en 15 minuten. Vanaf hier vlieg je dan rechtstreeks naar Kopenhagen. Deze vlucht duur anderhalf uur. Je bent in totaal dus 3 uur en 45 minuten aan het vliegen.

Vliegen via Helsinki:

Bij een vlucht via Helsinki vlieg je vanaf Amsterdam naar deze Finse stad. Ook hier is het een aanrader om de wachttijden goed uit te zoeken. Het is immers jammer van je tripje naar Kopenhagen als je te lang onderweg bent. De vliegtijd vanaf Amsterdam naar Helsinki is 2 uur en 25 minuten. In Helsinki moet je ongeveer 2 uur wachten op de vlucht naar Kopenhagen.

Duur vlucht via Helsinki: De vlucht vanaf Helsinki naar Kopenhagen is 1 uur en veertig minuten. Met de vlucht van Amsterdam erbij, ben je dan in totaal 4 uur en dertig minuten in de lucht.

Vliegen via Praag

Vanaf Amsterdam kan je met een tussenstop in Praag goedkoop vliegen naar Kopenhagen. De vlucht vanaf Schiphol naar de Tsjechische stad Praag duurt 1 uur en 25 minuten. Ook voor deze vlucht geldt dat het een tip is om de vlucht- en wachttijden goed uit te zoeken.

Duur vlucht via Praag: Vanaf Praag vlieg je binnen 1 uur en 20 minuten naar Kopenhagen. De vluchtduur is in totaal dan ook bijna 3 uur.

Vliegen via Frankfurt

Sommige vliegtuigmaatschappijen maken een tussenstop in Frankfurt. De vlucht vanaf Amsterdam naar deze Duitse stad duurt 1 uur en 10 minuten. De wachttijd voor de vlucht van Frankfurt naar Kopenhagen is ongeveer drie kwartier.

Duur vlucht via Frankfurt: Vanaf Frankfurt vlieg je binnen 1 uur en 25 minuten naar Kopenhagen. In totaal ben je dan ook 3 uur en 20 minuten in de lucht.