Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Cheaptickets.nl

cheaptickets

Boek eenvoudig en razendsnel bij CheapTickets.nl CheapTickets.nl is al jaren marktleider in de vliegticketbranche.

Het is een website die wereldwijde tarieven van zowel lijndienst – als chartervluchten vergelijkt, zodat je makkelijk de goedkoopste vlucht kunt zien.

Eenvoudig vliegtickets vergelijken

Met een eenvoudig systeem kan er een boeking gemaakt worden. Het is erg overzichtelijk en binnen een paar seconden worden alle mogelijkheden weergegeven. Je kunt zelf het tarief kiezen met de tijden die bij jou passen. Je kunt de beschikbare vliegtickets sorteren op: Prijs, vertrektijd, aankomsttijd, luchtvaartmaatschappij, aantal stops of op de duur van de heenvlucht.

Milieubewust vliegen

Ook kun je de Ecovalue van de vlucht bekijken. Dat houdt in hoe schadelijk de vlucht voor het milieu is. Wil je nog iets extra’s voor het milieu doen? Dan kun je bij CheapTickets.nl kiezen voor GreenSeat. Er gaat dan een deel van de prijs van je vliegticket naar de investering in duurzame energieprojecten en voor de aanplant, bescherming en het beheer van bossen die CO2 opnemen naarmate ze ouder worden. Je kunt dit aangeven bij betaling van je boeking.

Eenvoudig je vliegticket vinden en boeken

Je maakt de boeking in 5 eenvoudige stappen. Alle airlines worden getoond incl. low-cost maatschappijen.

  • In de eerste stap geef je aan waar je heen wilt
  • In stap 2 worden de tarieven incl. maatschappijen, datum en tijd genoemd
  • In stap 3 kunnen de gegevens ingevuld worden
  • In stap 4 betaal je en in stap 5 is de bevestiging van de boeking er al

Daarna ontvang je per e-mail de boekings – en e- ticketbevestiging. Boek je een losse vlucht dan ontvang je meteen het beste hotelaanbod in je mail.

Hulp of contact

Voor vragen kun je telefonisch, per e-mail of via een van de Social Media kanalen Twitter of Facebook contact opnemen.

Vergelijken van prijzen binnen Cheaptickets

Er wordt gebruik gemaakt van een systeem dat tarieven van bestemmingen en vluchten over de gehele wereld vergelijkt: Europa, Afrika, Azië, Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Nieuw – Zeeland. Dat geldt ook voor de luchtvaartmaatschappijen. Er wordt dus op alle bestemmingen met alle airlines gevlogen. Op de website van CheapTickets.nl kun je alles lezen over de bezienswaardigheden en de weersverwachting op je bestemming.

Hotel, vakantie of auto huren

Naast vliegtickets worden er ook hotelovernachtingen, autohuur en complete vakanties aangeboden. De hotelovernachtingen gaan via EasyToBook.com, een internationaal platform voor appartementen, bed en breakfast en hotel reserveringen.

Over Cheaptickets

CheapTickets.nl is aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden, de IATA (International Air Transport Association) en voldoet aan de Thuiswinkel voorwaarden.

De meest geboekte bestemmingen bij Cheaptickets van dit moment zijn: