Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets newyork
Email
klm

KLM New York

U wilt graag een bezoek brengen aan de fantastische wereldstad New York en uzelf een onvergetelijke vakantie bezorgen. Dan kunt u het beste met KLM naar New York vliegen. Met de KLM bent u verzekerd van een veilige vliegreis en u geniet ook nog eens van talloze voordelen.

Boek je vliegtickets bij de KLM

Boek je vliegtickets van KLM bij Cheaptickets.nl

Boek je vliegtickets van KLM bij Tix.nl

Boek je vliegtickets van KLM bij WTC.nl

Vliegvelden

Uiteraard kunt u vanaf Schiphol in Amsterdam naar New York vliegen. Maar er zijn ook andere vliegvelden in Europa waarmee u met KLM naar New York kunt vliegen. In Nederland kunt u ook in Rotterdam en Eindhoven opstappen. In België kunt u ook vanaf twee vliegvelden vertrekken naar New York, namelijk Antwerpen en Brussel. In Duitsland verzorgt de KLM de vliegreis naar New York vanaf Dusseldorf en Bremen.

Prijs

U boekt al vanaf euro een vliegticket met KLM naar New York. Dat is inclusief de vliegtax plus 10 euro aan boekingskosten. Zo bent u voor nog geen 500 euro verzekerd van een onvergetelijke vakantie in de stad die nooit slaapt, maar altijd leeft. Boekt u daarom vandaag nog uw vakantie naar New York. In samenwerking met Delta Air Lines biedt KLM u in de winterperiode 26 vluchten per week aan naar New York en in de zomerperiode gaan er drie vluchten per dag. U kunt er ook voor kiezen om een vliegreis met KLM te boeken die een tussenstop heeft in London of Washington.

Reisduur

Wanneer u vanaf Schiphol in Amsterdam rechtstreeks met KLM naar New York vliegt, bent u na iets langer dan 8 uur vliegen al in New York, de stad van de gele taxi's en de vele neonreclames. U komt aan op New York JFK Airport. New York JFK Airport is de drukste luchthaven van New York en verwerkt maar liefst meer dan 40 miljoen reizigers per jaar. Vanaf New York JFK Airport bent u al binnen een half uur in het centrum van New York.

Boeken

U kunt eenvoudig uw vakantietrip met KLM naar New York boeken op www.klm.com. Op deze website vindt u eveneens veel praktische informatie over uw vakantie naar New York. Er zijn veel tips te vinden die u verder op weg helpen om een plezierige tijd te hebben tijdens uw bezoek aan deze wereldstad. Dat scheelt u niet alleen een hoop stress, u heeft daarmee ook de garantie voor een uitstekend verzorgde vakantie. Laat daarom KLM deze fantastische en avontuurlijke reis voor u verzorgen.

Vliegtickets newyork

Boek nu de goedkoopste vlucht: