Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets orlando
Email

Goedkope vliegtickets Orlando

Veel mensen gaan naar Orlando voor de pretparken. Ideaal om er met het hele gezin heen te gaan. Je hebt dan natuurlijk wel vliegtickets voor Orlando nodig. Deze kun je gelukkig heel gemakkelijk boeken.

Orlando

Orlando is een stad in Florida, een Amerikaanse Staat. De stad trekt vooral veel gezinnen en dat komt door de grote hoeveelheid pretparken die er te vinden zijn. Het bekendste pretpark is waarschijnlijk wel Disney World, dat bestaat uit maar liefst vier verschillende parken. Ook leuk is Universal Studio’s of SeaWorld, waar prachtig shows te zien zijn met dolfijnen. Orlando zelf heeft veel mogelijkheden om te winkelen en er zijn ook verschillende musea. Een rondreis maken vanaf Orlando is ook goed mogelijk. Ga bijvoorbeeld richting Houston, Memphis, Nashville of Miami.

Vliegtickets Orlando

Om naar Orlando te kunnen, zul je vliegtickets moeten boeken. Deze kun je boeken direct bij de luchtvaartmaatschappij of op vergelijkingssites. Je kunt ook naar een reisbureau in de buurt gaan. Je hoeft dan niet online je vliegticket te boeken. Wel moet je er rekening mee houden dat vliegtickets via een reisbureau altijd wat duurder zijn dan via het internet. Het reisbureau is immers je tussenpersoon en hier moet je ook voor betalen.

Hoe lang is het vliegen naar Orlando?

Een vlucht naar Orlando duurt ongeveer negen tot tien uur. Dit is afhankelijk van het weer. Als je onderweg ergens overstapt, ben je logischerwijs langer onderweg. Veel mensen stappen over in Houston wanneer ze naar Orlando gaan. Maar het is ook mogelijk om over te stappen in Parijs of Londen.

Wat kosten vliegtickets naar Orlando?

De prijs van vliegtickets naar Orlando kan behoorlijk verschillend zijn. Sommige mensen weten deals te vinden vanaf zo’n 500 euro voor een retour, terwijl er ook vliegtickets te vinden zijn van ruim 1200 euro. Zorg dus dat je de verschillende mogelijkheden goed met elkaar vergelijkt, zodat je niet bedrogen uitkomt. Soms kan het ook enorm in de prijs schelen als je een dag eerder of later gaat. Flexibel zijn kan dus erg veel schelen in de prijs.

Pakket kopen

Geld besparen op je vliegtickets naar Orlando kan door een pakket te boeken. Je boekt dan niet alleen de vlucht, maar ook een hotel of auto. Omdat je alles bij één aanbieder boekt, kun je vaak profiteren van interessante kortingen en je bent dan vaak een stuk voordeliger uit.

Luchthaven Orlando

De luchthaven van Orlando is Orlando International Airport (MCO). Er zijn verschillende shuttlebussen die vanaf de luchthaven naar Orlando rijden. De pretparken hebben ook een eigen shuttleservice, maar dit moet je van tevoren goed geregeld hebben. Je kunt ook zelf een auto huren. Er zijn verschillende bedrijven op de luchthaven waar dit mogelijk is. Raadzaam is wel om vooraf al een auto te reserveren, zodat je zeker weet dat je niet met lege handen komt te staan.

Visum voor Amerika

Vergeet bij het boeken van je vliegtickets voor Orlando niet om je visumaanvraag te doen. Dit is verplicht en mensen die geen visumaanvraag hebben gedaan, worden zonder pardon teruggestuurd. Je kunt een visum online aanvragen. Je moet hier wel 14 dollar voor betalen met je creditcard. De vragen die je moet beantwoorden hebben betrekking op de reden van je verblijf. Ook voordat je gaat vliegen zul je verschillende vragen krijgen en wanneer je bent geland, kun je ook bij de Amerikaanse douane nog enkele vragen krijgen.

Vliegtickets orlando

Boek nu de goedkoopste vlucht: