Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets newyork
Email

Goedkope vliegtickets New York

Heel veel mensen dromen van een reis naar New York, the city that never sleeps. Om naar deze stad te kunnen gaan, zul je vliegtickets voor New York moeten boeken. Waar vind je de voordeligste vliegtickets en hoe zit het met de vliegreis?

New York

New York is een prachtige stad in de gelijknamige Amerikaanse stad. Het is één van de grootste steden op aarde en er zijn enorm veel bekende wereldberoemde bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Times Square, Ground Zero en Central Park. Ook vind je er geweldige theatervoorstellingen op Broadway. New York is bekend uit films en series en veel mensen willen er dan ook graag heen.

Waarom vliegtickets voor New York boeken?

New York is niet alleen een mooie stad, maar ook een heel goed beginpunt voor een rondreis. Tijdens een prachtige autorondreis kun je bijvoorbeeld ook richting Washington D.C. of Boston gaan. Ook zijn er prachtige natuurgebieden in de buurt, zoals de wereldberoemde Niagara Falls.

Hoe lang is het vliegen naar New York?

Een vlucht naar New York is ongeveer acht tot tien uur. Het is mogelijk om vanaf Schiphol rechtstreeks naar N.Y. te vliegen. Je kunt ook vliegen vanaf Düsseldorf of Antwerpen. Eventueel is het mogelijk een tussenstop te hebben onderweg, bijvoorbeeld in Parijs of Londen.

Waar kun je vliegtickets boeken?

Vliegtickets voor New York kun je online boeken bij vergelijkingswebsites of op de website van de luchtvaartmaatschappij. Je kunt ook naar een reisbureau gaan en daar je vliegtickets boeken. Je moet er echter wel rekening mee houden dat het boeken via een reisbureau vaak wel duurder zijn dan wanneer je het online boekt. Dit komt omdat je te maken hebt met een tussenpersoon.

Wat kosten vliegtickets naar New York?

De prijs van vliegtickets naar New York kan erg verschillen. Het is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt en de periode waarin je wilt vliegen. De zomermaanden en de periode rond kerst kunnen veel duurder zijn. Wanneer je ruim op tijd je vliegtickets boekt, of juist kiest voor een last-minute, kan dit ook schelen op de prijs. Voor vliegtickets moet je rekening houden met een prijs tussen de 500 en 1000 euro.

Luchtvaartmaatschappijen

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar New York vliegen. Zoals KLM, Arkefly en United Airlines. Het kan dus handig zijn om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. De prijs van de vliegtickets kan nog behoorlijk verschillen.

Besparen op je vliegtickets

Wil je besparen op je vliegtickets naar New York? Soms kan een pakket dan heel voordelig zijn. Bij een pakket boek je bijvoorbeeld de vlucht en een hotel in één. Je profiteert dan van extra korting, omdat je alles bij één bureau boekt. Ook kun je vaak nog autohuur bij het pakket toevoegen. Dit is ideaal wanneer je een rondreis wilt gaan maken. Ook dan bespaar je uiteindelijk op de kosten.

Visum voor Amerika

Wanneer je vliegtickets voor New York boekt, zul je er rekening mee moeten houden dat je van tevoren een visum moet aanvragen. Dit moet je zeker 72 uur van tevoren gedaan hebben. Bij de visumaanvraag zul je diverse vragen moeten beantwoorden, om er zeker van te zijn dat je geen crimineel verleden of verkeerde bedoelingen hebt. Het aanvragen van een visum kost 14 dollar en moet met een creditcard worden betaald.

New York JFK Airport

New York heeft verschillende vliegvelden, maar de bekendste is toch wel New York JFK Airport. De andere luchthavens zijn New York (NYC), New York La Guardia (LGA), New York Newark (EWR). Internationale reizigers komen doorgaans altijd terecht bij New York JFK. De luchthaven beschikt over verschillende eetgelegenheden. Ook kun je er terecht als je een auto wilt huren.

Vervoer vanaf New York JFK Airport

Er zijn verschillende manieren om New York in te komen vanaf JFK Airport. Zo kun je de Metro bijvoorbeeld pakken. Het metronetwerk van New York is zeer uitgebreid en je kunt dus eigenlijk overal komen. Moet je naar Manhattan? Dan ben je ongeveer een half uur onderweg. Er gaan ook bussen en sommige hotels hebben een shuttlebus die je kunt gebruiken. De taxi in New York is ook zeer geliefd, maar kan wel prijzig zijn. Taxichauffeurs proberen je graag te misleiden en vragen meer geld dan nodig.

Vliegtickets newyork

Boek nu de goedkoopste vlucht: