Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets losangeles
Email

Goedkope vliegtickets Los Angeles

Op zoek naar vliegtickets voor Los Angeles? Logisch, want de stad heeft erg veel te bieden voor de toeristen. Veel mensen dromen ervan eens naar L.A. te reizen. De wereldstad heeft dan ook erg veel bezienswaardigheden.

Los Angeles

Los Angeles is een echte wereldstad in de Amerikaanse Staat Californië. Het is een stad met veel beroemde bezienswaardigheden, zoals de Hollywood Walk of Fame, Venice Beach, Santa Monica en Downtown L.A. De stad heeft ook verschillende boeiende pretparken, zoals Universal Studio’s, Six Flags en Disneyland Anaheim. Ook kun je bij de opnames van bekende series aanwezig zijn.

Rondreis vanuit Los Angeles

Veel mensen boeken vliegtickets naar Los Angeles, omdat ze een rondreis door West-Amerika willen maken. De natuur en steden in dit gebied van Amerika zijn zeer de moeite waard. Enkele voorbeelden zijn de Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco, Yosemite National Park en Bryce Canyon. Een auto huren is in Amerika helemaal niet zo duur en ook de benzineprijzen zijn voor onze begrippen zeer laag. Los Angeles is een prima begin- of eindpunt voor een rondreis.

Hoe lang is het vliegen naar L.A.?

De vlucht naar Los Angeles duurt ongeveer tien uur, maar dit is wel afhankelijk van het weer. Wanneer je ergens moet overstappen, ben je uiteraard langer overweg. Overstappen kan bijvoorbeeld op Washington D.C., Houston of Parijs. Bij een overstap in Amerika zelf zul je rekening moeten houden met langere tijden bij de douane. Je moet dan namelijk opnieuw inchecken en dit kost veel tijd.

Vliegtickets Los Angeles boeken

Wil jij vliegtickets naar Los Angeles boeken? Dat kan gemakkelijk online, bijvoorbeeld op de website van de luchtvaartmaatschappij of op vergelijkingswebsites. Lang niet iedereen vindt het even prettig om online vliegtickets te boeken. Zij kunnen er dus ook voor kiezen om bijvoorbeeld naar een reisbureau te gaan. De kosten liggen dan meestal wel ietsjes hoger.

Wat kosten vliegtickets naar Los Angeles?

Doorgaans kun je vliegtickets vinden tussen de 750 en 1000 euro. Als je goed zoekt, kun je ook wel goedkopere vliegtickets vinden, maar vaak moet je er dan wel ruim op tijd bijzijn met boeken. De prijs kan ook erg verschillen als je in het hoogseizoen of juist buiten het drukke seizoen reist.

Luchtvaartmaatschappijen

Er gaan verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Los Angeles. Zo heb je United Airlines, KLM en Arkefly. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben interessante aanbiedingen, waardoor je veel voordeliger naar L.A. kunt vliegen. Het kan dus handig zijn om dit goed in de gaten te houden.

Luchthaven in Los Angeles

De luchthaven van Los Angeles is Los Angeles International Airport (LAX). De luchthaven ligt ongeveer 26 kilometer van Downtown L.A. vandaan en er zijn verschillende manieren om in het centrum te geraken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een shuttlebus. Veel hotels hebben een dienst waarbij je gebruik kunt maken van de shuttlebus. Je kunt ook de metro pakken. Dit duurt ongeveer twaalf minuten. Een auto huren kan natuurlijk ook, want er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven te vinden. Los Angeles is erg ingesteld op mensen met een auto, dus dit kan best verstandig zijn.

Visum Verenigde Staten

Alleen vliegtickets voor Los Angeles is niet genoeg om naar Amerika te kunnen. De Verenigde Staten hebben het beleid voor toeristen flink aangepakt na de terroristische aanval op 11 september. Dit betekent dat je van tevoren een visumaanvraag moet doen. Dit kan op de website van ESTA en kost 14 dollar. Eventueel kun je ook bij de Amerikaanse ambassade terecht. De visumaanvraag moet zeker 72 uur voordat je gaat vliegen geregeld worden, maar nog eerder is verstandiger. Ook bij de douane in Amerika kunnen ze erg streng zijn. Doe vooral wat je wordt gevraagd en dan valt het allemaal nog best mee.

Vliegtickets losangeles

Boek nu de goedkoopste vlucht: