Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
arkefly vliegtickets orlando

Arkefly Orlando

arkefly

Als je jouw vakantie door wil brengen in Orlando, kun je met de vliegmaatschappij Arkefly naar Orlando vliegen. Op deze pagina lees je meer over de vlucht van de vliegmaatschappij Arkefly naar het zonnige Orlando. Zo lees je in dit artikel onder andere meer over de kosten van de vlucht, de vluchtduur, de hemelsbrede afstand en de regels met betrekking tot bagage.

Algemene informatie over de vlucht van Arkefly naar Orlando

Om naar Orlando te vliegen met de vliegmaatschappij Arkefly, dien je altijd vanuit Amsterdam (Schiphol) te vertrekken. Zo kom je na een vlucht van ongeveer 10 uur, waarbij een afstand wordt afgelegd van 7300 kilometer, aan op het vliegveld Orlando Sanford Airport in Orlando. De vlucht van Schiphol naar Orlando Sanford Airport betreft een non-stop vlucht: dit betekent dat er geen tussenstop wordt gemaakt en dat je dus niet over hoeft te stappen om naar Orlando te vliegen.

Boek je vliegtickets bij Arkefly

De kosten van een vlucht van Arkefly naar Orlando

Als je een vliegticket naar Orlando boekt, betaal je nooit een vaste prijs. Zo is de uiteindelijke prijs van de vliegticket voor deze vlucht onder andere afhankelijk van het soort vliegticket (enkel, retour, Economy class, et cetera) en de data waarop je heen en terug vliegt. Vlieg je in het hoogseizoen van Amsterdam naar Orlando met Arkefly (Economy class), dan betaal je hier ongeveer tussen de 1000 euro en 1300 euro voor. Dit betreft een retourticket voor één persoon. Hier komen wel nog boekingskosten (15 euro) en kosten voor het calamiteitenfonds (2,50 euro) bij.

Bekijk de beschikbaarheid van de vliegtickets

De regels met betrekking tot bagage

Om bagage mee te nemen in het vliegtuig naar Orlando, dien je bij Arkefly geld te betalen. Zo betaal je voor een koffer van 20 kilo een bedrag van 8 euro voor een enkele vlucht, betaal je voor een koffer van 30 kilo een bedrag van 20 euro voor een enkele vlucht en betaal je voor een koffer van 40 kilo een bedrag van 30 euro voor een enkele vlucht. Houd hier dan ook rekening mee bij het boeken van tickets om naar Orlando te vliegen. In tegenstelling tot ruimbagage, hoef je bij Arkefly voor het meenemen van handbagage geen geld te betalen. Ook is de handbagage die je mag meenemen in het vliegtuig niet verbonden aan een bepaald gewicht, maar wel aan een bepaalde afmeting. Daarnaast is het een vereiste dat je de handbagage zelf in de laadruimte kunt leggen.

Bezoek de website van Arke

arkefly vliegtickets orlando