Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
arkefly vliegtickets miami

Arkefly Miami

arkefly

Bij Arkefly kunt u een vlucht voor Miami in Florida boeken. Miami is een de meest bekende steden van de Verenigde Staten. Veel toeristen kiezen voor deze populaire stad vanwege de schitterende witte zandstranden en het bruisende uitgaansleven. Daarnaast heeft de staat Florida een prachtig flora en fauna en zijn er vele pretparken te vinden. Miami heeft een subtropisch klimaat met warme winters en hete zomers. De winterperiode vormt het hoogseizoen. In de winter zijn er veel overwinteraars en worden er de meeste evenementen georganiseerd. Het tijdsverschil in 6 uur. In Miami is het 6 uur vroeger dan in Nederland.

Boek je vliegtickets bij Arkefly

Vlucht Arkefly Miami

jetairfly

De afstand tussen Nederland en Miami is ± 7500 km. ArkeFly Miami biedt de vlucht aan via Jetairfly. Deze reis duurt met 1 tussenlanding ongeveer 7 uur. U kunt kiezen voor verschillend zitcomfort. De standaardklasse, Economy, biedt gemiddeld 76 cm beenruimte. Miami is een verre bestemming en daarom ontvangt u tijdens de reis een maaltijd en water. Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van het Arke Café en entertainment. Voor meer ruimte boekt u de Comfort Class. U beschikt dan over 84 cm beenruimte.

Ticketprijs en bagage Arkefly Miami

Op dit moment kunt u bij Arkefly een retourvlucht Miami boeken vanaf 398 euro. De ticketprijs is inclusief alle belastingen en toeslagen en 20 kilo bagage. Tegen betaling kunt u meer bagage meenemen. Voor 30 kilo bagage betaalt u 70 euro. Voor 40 kilo bagage 190 euro. Het aantal koffers dat u meeneemt maakt niet uit, zolang een koffer niet meer weegt dan 32 kilo. Het is niet mogelijk afwijkende bagage, zoals bijvoorbeeld een surfplank of een muziekinstrument, online bij te boeken. Deze bagage moet u apart aanmelden tegen een bijzonder tarief.

De handbagage mag maximaal 55x40x20 cm groot zijn. U handbagage past dan namelijk onder uw stoel of in de bagagebakken. De handbagage mag maximaal 6 (Economy Class) of 10 kilo (Comfort Class) wegen.

Controleer de beschikbaarheid van de vluchten

Arkefly

Luchtvaartmaatschappij Arkefly is opgericht in 2005. De luchtvaartmaatschappij biedt vliegtickets naar 65 bestemmingen wereldwijd, waaronder Miami. Via Arke kunt u uw complete reis laten regelen. Denk bijvoorbeeld aan de accommodatie, huur van de auto, de excursies.

Bezoek de website van Arkefly

arkefly vliegtickets miami